|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
14.6.2005 19:51:49   
SANČI*
ŽIVJO!
sem naredla CB zjutraj pa ni nič pokazal. sem tako:zmeden:M pa še vedno ni.
kaj naj naredim da bi imela redne menstruacije.
nekateri pravijo naj shujšam sem bolj močne postave prehudo pa tudi ne.
kaj mi svetujete ve.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
14.6.2005 20:11:21   
Nyah*
Draga Sanci, :((:((:((, zelo mi je zal. Bo ba drugic ratalo :miska::miska::miska:.

Povem pa ti tole: jaz imam glede na izracun idealne teze kar kakih 20 kg prevec, sem pac bolj majhna in mocna. In sem sla aprila k svoji zdravnici na pregled, ker sem mislila, da zaradi kil ne morem zanositi. Pa je rekla, da to velja le za tiste, ki so ze tako mocne, da jim pripada zdravnisko hujsanje (beri, jaz bi morala za to imeti kar se kakih 15 kg) in da pri meni teza sigurno ni ovira za :nosecka:.

pa sem srecka :nosecka:, z 20 kg viska, pa kaj, :bravo::bravo: uspelo je!

verjamem, da bo uspelo tudi tebi in vsem ostalim :rozica::rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 7:57:41   
gaja17

Moraš biti optimistična in gledat naprej in verjeti, da naslednji mesec pa bo ratalo in boš srečka nosečka!
Tudi jaz mislim, da teža ne bi smela biti ovira! Tudi jaz nisem imela rednih menstruacij pa mi je ginekolog dal ene tabletke, da se mi je to uredilo!!
LP

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 8:12:44   
bebi
Jutrčka :zaspan:

gaja 17!

Katere tabletke za ureditev M pa ti je predpisal G? Jaz namreč tudi nimam rednih M.

:rozica:

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 8:26:28   
gaja17

Sem v službi, škatlico s tabletkami pa imam doma in takaj ko pridem domov bom pogledala in ti napisala kako se imenujejo!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 8:52:23   
enaena
Meni je G dala tabletke Primolut-nor.
Če M ne dobiš 2 meseca jih moraš jemati 2x na dan 5 dni in potem mende dobiš M.
Jaz sem jih jemala ta ciklus prvič, ker M nisem dobila že 47 dni. Včeraj sem vzela zadnjo in zdaj čakam da pride M.
Je pa res, da sem se v času jemanja teh tabletk počutila slabo ... slabosti, glavoboli in malo težje dihanje ... prav vesela sem, da je s to kuro konec in upam, da bo vnaprej M bolj redna.

lp, enaena

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 9:00:46   
gaja17

Sedaj,ko je enaena napisala kako jih je potrebno jemat sem se spomnila, da sem tudi jaz jemalate tebletke!!!!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NISEM NOSEČA!!!!!!!!
15.6.2005 10:25:24   
jezika
SANČI! glede na to da M še kar ni, si pa mogoče noseča, test pa ti tega ni pokazal, ker imaš še premalo tega hormona. počakaj in nehaj misliti na to, ker 90 % žensk zanosi, ko na to ne mislijo. pozabi da si želiš pa bo ratalo!!! tudi jaz sem se s tem mogla sprijazniti.

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?