|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev?
28.10.2009 13:10:10   
puppa
Razmišljam, da bi si nabavila te jezikovne tečaje na CD-jih in se začela učiti, sedaj ko imam čas. Za jezikovni tečaj nimam denarja, žal.

So te zadeve dovolj kvalitetne? katere CD-je priporočate? Pons? Cicero?

Se da te CD-je presnet na mp3?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se je katera učila jezikov s pomočjo CD-jev?
28.10.2009 13:15:19   
Nenya
moj dragi se je učil francoščino s Ponsovega kompleta. Bila sva razočarana, Učbenik in delovni zvezek sta po enem tednu rabe razpadla - začela izgubljati liste. Še midva pa sva popolna začetnika sva v kompletu odkrila napake oziroma neskladnosti med učb in DZ. Da se spremeniti v mp3. Moj user posted image ga je skoz poslušal najprej v Slo, zdaj pa še na metroju ko se vozi v službo. Sva mal po netu pobrskala in za francoščino odkrila dosti boljše zadeve, mislim da ma zdaj že tretji 'tečaj' po vrsti. Notri so dialogi, razlaga, vaje. Je pa kombinacija z angleščino.
Cicera ne poznam.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 13:19:32   
puppa
Nenya, mi lahko poveš kako se imenuje ta tečaj oz. zanima me firma, no. prosim. Ker če bom že dala denar za tako zadevo, res nočem nekvalitetnega (mislim v smislu znanja in tega).
Hvala.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 17:50:19   
Anonimen
Jaz sem se ucila ruscino, se po kasetah. Izdajatelj Hodder & Stoughton.

(odgovor članu puppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 18:04:15   
Nenya
Dragi je tri tečaje potegnil z interneta (mula), eden je Linguaphone.French-All.Talk.1and2.Audio.Language.Course
drugi je Michel Tomas - Learn French 22 CDs - Foundation Advanced Review Builder Vocabulary - all courses in tretji Pimsleur French II - all 30 lessons + course text.
Meni je najbolj všeč Michel Tomas, ker zelo logično razlaga in vleče primerjavo z angleščino, seveda tukaj ni nobenega hardwear-a, morda ti bo dalo izhodišče za na amazon ali kaj takega.
Veliko uspeha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2009 0:22:59   
Tanja55
tecaje si lahko izposodis v vsaki vecji knjiznici, pa preveris, ce ti sploh ustrezajo. Veliki vecini ljudi namrec zmanjka motivacije vmes, se bolj pa doslednosti, da res konstantno delas in napredujes. Jaz sem se ucila dooooolgo let nazaj ITA po Ciceru, pa ni blo tako svoh, sam zame so jeziki ziv organizem in ga moram slisat, uporabljat v skupini, okolju...sele potem se jezika res naucim.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2009 10:01:46   
Anonimen
downloadana francoščina pimsleur. Ameriško vodene lekcije. Tako da moraš znat angleško prej. Če bi vztrajala, bi kar dosti znala. Hm...morda bi morala spet začeti...

(odgovor članu Tanja55)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?