|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 13:45:49   
joca
Mene pa zanima če mogoče katera ve kje bi se v MB dalo dobit previjalne plenice tiste malo večje od kobacaja. So nam v materinski šoli rekli da v lekarni pa sem danes bila tam pa jih nimajo.
Pa zanima me še kakšne imate izkušnje z nakupovanjem v Baby centru. Arielu, PIkapolonici,... Kje se kaj splača kupit
Pa kje se dobijo najceneje tetra plenice

:zmeden2:
lp:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 13:50:55   
kimi
Najcenejše tetra plenice se drugače dobijo na Viru pri domžalah v Tosami samo, ker si tako daleč pa res ne vem. Odvisno kaj kupuješ v trgovinah ampak jaz vedno pravim da najdeš tudi kje kaj cenej kot je v baby centru in arielu

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 14:24:22   
bobek05
Misliš povijalne plenice ali tetra plenice???

Tetra plenice sem kupla v Baby Centru v MB (stanejo okoli 3.700 sit - 10 plenic 80x80), s povijalnimi plenicami pa sem tudi jaz imele probleme.. Laufala sem po celem MB in nazadnje našla največje v Alladinu - 1 stane cca. 500 sit . V Baby Centru imajo ful male, tako da se ti tja ne splača hodit, v Pikapolonici pa sploh nobene izbire, pa tudi niso kaj dosti večje od tistih v Baby Centru.. v Ariel pa sem pozabla preverit...

Če boš pa našla kje večje ali bolj poceni pa javi.. :zmeden:

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 14:51:31   
lex
jaz sem jih dobla od države v paketu in sem bla z njimi full zadovoljna.

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 14:57:56   
joca
ja saj ravno v tem je problem da imajo povsod tiste male povijalne plenice. Bom šla pogledat v Aladina. Hvala
A tetra se pa nikjer ne dobijo ceneje?
Nekje sem zasledila da jih imajo po 2800 pa ne vem kje

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.6.2005 15:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu joca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 17:30:20   
Anonimen
Tistih navadnih rebrastih se ne dobi nikjer več, jaz sem vse prelaufala in ne obstajajo več. Tako so mi zatrjevali v lekarnah in vseh trgovinah. Nazadnje sem kupila pač te male v Arielu..

(odgovor članu joca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč prosim-nakupi v MB
14.6.2005 19:36:44   
Meceno
Jaz jih bom dobila od ene medicinske sestre, ki dela v bolnici :ups:

Pa niste to prečitale, a ne :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pomoč prosim-nakupi v MB
15.6.2005 11:07:11   
sky
Navadne povijalne (take kot so tetra) se dobijo v Tosami v Domžalah, vendar sem se sama odločila raje za malo manjše, ker je pač poletje. Te manjše pa so najboljše (baje) od pletilstva Tome.

LP,Saša

(odgovor članu joca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?