|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Junij
14.6.2005 9:40:47   
L & L
Lep pozdravček. Ravnokar se vračam iz pregleda pri G. Za enkrat je še vse mirno CTG ni pokazau nič posebnega, samo roka mi je zaspala po pol urnem ležanju:)-. Moji kg so skočili na +17:ups:, in sm rekla sestri da se ne grem več, pa me je potolažla in rekla no sej zdej boste šla pa itak kmal rodit, upam da res, ker moj:love: že komaj čaka, jest pa niti ne ker se prou dobr počutim v vlogi:nosecka:, no čeprou me matra firbec kakšen bo zgledou tale najin:duda:. Uglavnem važno da bo vse vredu in da bo :duda: zdrav. No mal sm se rastipkala, upam da ste tudi vse ostale junije tako vredu kot jaz, in da se vam ne bo vleklo v nedogled še teh par dni:sloncek:. POZDRAVČEK :nosecka: L&L in njen :duda: Še 9 dni do PDP :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Junij
14.6.2005 9:47:07   
*maja
No jaz imam jutri ŽE spet CTG, do roka imam še 4 dni tako da upam da bo vse skupaj prav kmalu za mano.
Počutje se je hvala bogu končno malo popravilo, spanje je tudi občutno boljše, no dobro razen tega da sem zjutraj že ob 6.30 pokonci, ker mi ni več do spanja :(.

Ja pa popadki so se tudi že začeli, ampak kaj ko so na 45-50 min že skoraj dva dni. Pri ta drugem je tako bilo cel teden pred rokom rodil pa se je en teden čez rok. No bomo videli, mogoče pa vendarle bo kmalu :bravo:.

Uživajmo še teh par dni mogoče pa celo teh par uric kot :nosecka:.

LP Maja

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Junij
14.6.2005 10:01:46   
SashaB
Tudi midva imava danes pregled, bomo videli. Vendar se mi zdi, da se mu :modri: prav nič ne mudi. Nobenih pritiskov in bolečin. Kg gredo še vedno malo gor (:hudicek: tudi meni to ni preveč všeč), drugače pa na srečo noben panike. Dobro počutje in tudi spanje 9nebesa.
Imava še 10 dni časa, vendar upam da ne bo čakal predolgo.

Lp:duda:

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Junij
14.6.2005 12:07:43   
SPORTINA
O se par takih kot jaz...

Jaz mam se 3 dni, v cetrtek prvi CTG. Vceraj sem bila ze kar vesela, da me je zacel boleti kriz, a danes je spet bolj mirno...Ocitno samo prevec miganja, pospravlanja in podobnega...Mam cist tipicni UGNEZDITVENI SINDROM. Od prvic se ga ne spomnim, sedaj pa pospravljam, premikam, perem....skratka prevec casa.

Upam, da me za kasen dan prehiti, saj so dnevi cez rok grozni.

Zelim vam en HITER porod in enega zdravega soncka...

lep dan

ampak vreme nam gre pa na roko kaj....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Junij
14.6.2005 14:26:15   
Inca
Čau.
Ravnokar sm prišla iz pregleda in to kar malo jezna. SEm namreč že dva dni čez rok, pa se še nič ne dogaja. No ginekologinja je rekla, da se je maternični vrat že malo skrčil, ampak odprta pa nisem še nič:(. Čez dva dni imam spet pregled pri moji ginekologinji in upam, da bo kaj novega. Težko je ko si že čez rok, sploh pa ko dobiš 100 klicev na dan: "A je že in zakaj ne ???". Upam da se bo vašim pikcem kaj bolj mudilo na svet, no sicer pa , če jim je pa tolk lepo, naj se pa še kr malo pocrkljajo :).
Veliko sreče vsem in lep dan

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Junij
14.6.2005 14:26:30   
Inca
Čau.
Ravnokar sm prišla iz pregleda in to kar malo jezna. SEm namreč že dva dni čez rok, pa se še nič ne dogaja. No ginekologinja je rekla, da se je maternični vrat že malo skrčil, ampak odprta pa nisem še nič:(. Čez dva dni imam spet pregled pri moji ginekologinji in upam, da bo kaj novega. Težko je ko si že čez rok, sploh pa ko dobiš 100 klicev na dan: "A je že in zakaj ne ???". Upam da se bo vašim pikcem kaj bolj mudilo na svet, no sicer pa , če jim je pa tolk lepo, naj se pa še kr malo pocrkljajo :).
Veliko sreče vsem in lep dan

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Junij
14.6.2005 16:52:28   
marper
Tdi jaz sem bila včeraj na CTG in pregledu.
Naša Bebika lepo uživa in raste - imam še 13 dni do PDP pa je že težka 3700-3800 - kaj še bo :zmeden:!
Drugače se je umirila, čep se mi je izložil v soboto, križ in spodnji del trebuha občasno boli kot 100:hudicek:.
Skratka vse se pripravlja, glede na simptome, bi lahko bilo kaj prej - ni pa nujno...
Neverjetno se mi zdi pa to, da nekja zadnjih dni kar precej dobro spim, boljše kot kakšen teden nazaj, hmmm zanimivo...

Lep pozdrav vsem ter uživajmo zadnje dneve s trebuščki:bravo:!!!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Junij
14.6.2005 17:37:37   
Anonimen
Joj, jaz že tudi komaj čakam. Vedno ko me kje kaj "špikne", se najprej razveselim, da je to že kakšen znak, potem pa spet nič. Malemu se očitno nikamor ne mudi. S pregledi sem prejšnji teden že zaključila, tako da res samo še čakamo. Ampak v vsakem primeru - malo še, pa bo!! :) :) :) Srečno, junijke!

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?