|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SMS
14.6.2005 7:58:25   
Anonimen
Jaz pa rabim nasprotna sms sporočilo. Rada bi imela pripravljeno eno lepo sporočiloko bom rodila, da sporočim prijateljem o srečnem dogodku.
Ima katera kakšno idejo?

Hvala za pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   SMS
14.6.2005 9:27:27   
Anonimen
Že nekaj tem pod teboj ena sprašuje za tak verz, pa ni odgovorov. Zaenkrat. A v ISKALNIKU pa ničesar ne najdeš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   SMS
14.6.2005 10:15:47   
taja 1
Moj je bil kratek in jedernat:Ime mu je Nejc.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SMS
14.6.2005 10:20:19   
viv_
To boš dobila takrat inspiracijo :) Jaz sem ležala v porodni, mojga so domov poslali, tamala je bila nekje na kozmetiki, meni pa dolgčas... Pa sem pošiljala sms-e okrog. Je bilo pa ful presenečenje, ker sem rodila 17 dni prej, tako da ni nihče pričakoval...

Rok sem imela 6.1., rodila sem pa 19.12. - in sem pisala "ker smo bili letos ekstra pridni, nam je božiček že malo prej prinesel darilo....". Pa so najprej vsi mislili, da je kakšna "veseli december sms fora" - no ko so končno dojeli pa vsi nazaj sms-e. In potem sem se najbolj zabavala s tem, da sem ugasnila telefon, pa ga čez neki časa prižgala in je samo piskalo... hehe... do napisa "ni prostora za nova sporočila" :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SMS
14.6.2005 14:01:13   
Aljakop
ko sem jaz rodila sem napisala:
ZIVIO!IME MI JE TAJA, STARA SEM 7 UR, TEŽKA KAR 4140G,DOLGA PA CELIH 57CM.TRENUTNO SE Z MAMICO SPOZNAVAVA.POZDRAVČEK IZ BOLNISNICE - MALA TAJA Z MAMICO ALJO.

Meni se je zdelo to tako originalno in luštno.:love:9nebesa

lp
alja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SMS
14.6.2005 14:01:59   
viv_
Aljakop, tole pa ni bila mala Taja.... :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SMS
14.6.2005 14:15:24   
Aljakop
no ja, tole je bila ena orang TAJA in še zmerom je:)-:)- zato pa je bil pol CR:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?