Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: minimalna kol. hrane na dan za 3. mesece 25.10.2009 17:04:07
|
|
|
|
manna
|
Mislim da je ena formula, se mi zdi da je 150ml na kg teže. Torej če ima na primer 4 kg, naj bi popila 600ml na dan.
|
|
|
|
RE: minimalna kol. hrane na dan za 3. mesece 25.10.2009 17:08:07
|
|
|
|
manna
|
No, to ni minimalna količina, ampak priporočena. Minimalna je najbrž precej manj.
|
|
|
|
RE: minimalna kol. hrane na dan za 3. mesece 25.10.2009 17:43:18
|
|
|
|
Katy78
|
Med 120 in 180ml na kg telesne teže na dan, v povprečju pa je 150ml na kg tel. teže na dan. Ampak to je le okvir, saj nekateri pojedo tudi manj od 120ml na kg telesne teže na dan pa vseeno lepo napredujejo, drugi pa pojejo tudi več kot 180 ml na kg tel. teže na dan. Tako da to je res bolj okvir, pravo merilo je to, ali otrok s težo primerno napreduje.
|
|
|
|
RE: minimalna kol. hrane na dan za 3. mesece 25.10.2009 18:16:18
|
|
|
|
marjetica8
|
Mi smo meli čist isti primer. Pri 2. mescih je dobil refluks in je začel ful malo jest. Sem dojila in dodajala. Od začetka smo komaj pršli na tistih 400 ml na dan. Pri 3. mesecih pa je glih tko kot tvoja, popil od 540 - 600 ml na dan. Več nikoli. Pa se je vedno normalno redil in se še vedno! Z refluksom se je zrihtalo nekje pri 4. mesecih. Je kr naenkrat nehal polivat in pol tudi gostit ni blo več treba. Zdej ma skoraj 6. mesecev - sva že začela z gosto hrano in ni nobenih težav ! Nč skrbet, če se ti redi normalno, potem nima veze kolk poje na dan...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?