Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 22.10.2009 23:53:24
|
|
|
|
Najaa
|
Najboljši je bepanten, za suho kožo.
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 0:32:12
|
|
|
|
mateyka
|
naša ima ful občutljiva lica, imamo Mustelin Hydra-Stick za veter in mraz in je zakon. notri ima mes drugim vosek in to nredi tak film čez da jo res zaščiti. aja, pa dost praktično je, ker je v stiku in ga samo pomažešpo licu in ga ni treba razmazat kot kremo itd.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.10.2009 0:37:53 >
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 12:37:50
|
|
|
|
nia5
|
Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 17:27:56
|
|
|
|
Sooncek
|
Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga A to prodajajo tudi v lekarnah? Al kje drugje?
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 23.10.2009 22:22:57
|
|
|
|
missi
|
Krema, ki je pomagala mojemu sončku je A. Vogel - Bioforce Creme 7 Herb Cream. Priporočali so mi jo v lekarni in res pomaga. Lp
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 24.10.2009 21:35:00
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
mi uporabljamo to: KLIK
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 21:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 25.10.2009 17:33:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Sooncek Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Penaten Wind & Wetter Creme, nam pomaga A to prodajajo tudi v lekarnah? Al kje drugje? Jaz sem jo kupila v Mullerju Jaz kupujem Penaten izdelke v Avstriji, imajo pa jih tudi v Mullerju ja.
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 28.10.2009 11:23:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sooncek Zanima me, kakšne kreme uporabljate za obraz za vaše otroke. nivea wind&wetter...smo zadovoljni
|
|
RE: Suha koža na obrazu - kakšna krema? 3.11.2009 9:50:03
|
|
|
|
nežka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj mi uporabljamo to: KLIK Tudi mi uporabljamo to za dojenčka, za starejšega pa tole: link Obe sta super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?