|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjigica z imeni
13.6.2005 15:43:03   
tinkatonka
Živjo punce!

Ali si pri izbiri imen za vaše :duda: pomagate mogoce s kaksno knjigico z otroskimi imeni? Premisljujem o tem, da bi kupila Mamino knjigico imen (novo ali pa staro), pa me zanima, če se jo sploh splača kupiti?

Hvala za mnenja že vnaprej!

Tinkatonka (novopecena :nosecka:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Knjigica z imeni
13.6.2005 15:48:06   
Anonimen
Tko, midva sva že preden sem zanosila rekla, da če bo punčka bo Lea. Potem sva pa kupila to mamino knjigico imen in sva imela polno glavo in res nisva vedla kaj naj. Naredila sva spisek 50 imen, premišljevala, prebirala, izbirala... in se odločila, da bo Nika. Potem sva pa prebrala da je Nika že ne vem koliko let najbolj pogosto žensko ime. Zdaj pa imava Leo in mislim, da je to najlepše ime zanjo.

Če imata kakšne ideje, vaju lahko knjigica samo zmede.

Če sta pa brez idej, je pa fina knjigica, v kateri je res veliko imen, pa tudi razlage so zraven.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Knjigica z imeni
13.6.2005 15:56:01   
*maja
Midva z mojim :love: sva tokrat kupila mamino knjigico z imeni, ker sva imela grozen konflikt ker ni imena, ki bi nama bil všeč oz. je všeč meni pa njemu ni in obratno seveda.
Po pravici povedano razmišljava in bereva razlage, pa še vedno nisva našla pravega imena :(. Tako da, če mene vprašaš te cela zadeva samo še bolj zmede.
Midva se bova odločila, ko bova prvič zagledala našega :duda:.
Upam, da takrat tudi ne bova imela konflikta :)-:)-:)-.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Knjigica z imeni
13.6.2005 16:32:24   
pravljica
ma ne vem, jaz sem si jih pogledala (mamino pa še eno, ki se zdaj prodajata), pa tudi velja, da mi je še vedno všeč tisto, kar sem imela prej v glavi

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Knjigica z imeni
14.6.2005 9:19:59   
Talči
Jaz sem nabavila naslednje.
- Mamina knjigica imen (je bila v Baby centru pozimi znižana na 500,00 SIT)
- Najlepša imena za novorojenčka (Janez Keber - od Moj malček)
in še v knjižnico sem šla po leksikon imen.

Pa ti nekaj povem?
Prvi dve knjigi imam doma menda že od začetka leta. Leksikon imen pa 14 dni. Vse sem že prebrala, imena pa še vedno nisva izbrala. Bolj kot to bereš, slabše je. Jaz sem čisto zmešana. Izpisala sem si favorite, ki mi zdaj niso več všeč. Mož se je zapičil v eno ime, ki pa meni ni najbolj...
Ne vem, če bi ti priporočala. Najprej si izberita na pamet nekaj favoritov in morda potem samo preverita, kaj bi bilo najbolj primerno (po razlagi).
Veliko kreativnosti ti želim.
LP
Talči

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Knjigica z imeni
14.6.2005 9:27:06   
tinkatonka
Hvala punce za vaša mnenja! Nekaj imen imava zbranih še preden sem sploh bila :nosecka:, zdaj pa sva se dogovorila, da bo :love: zbiral za punčko jaz pa za fantka in bi mu rada kupila to knjigico, da ne bo samo dva imena po možgančkih premetaval, ker sigurno jih za polovico imen, ki so v tisti knjigici še slišal ni.

Lep sončen pozdravček :sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?