|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LUMPI TEK
21.10.2009 15:06:43   
kroky
ZDRAVO,

joj prosila bi vas za pomoč in sicer sem zgrešila prijavo hčerke na lupijev tek za en dan in sedaj naj je ne bi mogla več prijaviti. Teka se res želimo udeležiti in jo presenentiti z medaljo pa sem bila prepozna....zdaj me pa zanima ali se je mogoče kdo od vas prijavil oziroma je kdo prijavil svojega malčka na LUMPI  TEK S STARŠI pa se ga ne namerava udeležiti??

Če je kakšen tak, bi bila zelo vesela, če lahko potrdilo o prijavi pošlje na moj mail: urska.korbar@gmail.com     ZELO BOMO HVALEŽNI:-)

HVALA VAM VSEM:-)

LP, uk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 15:09:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kroky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LUMPI TEK
21.10.2009 15:45:25   
kroky
Kličem že 2h pa nič:-(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 15:47:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kroky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2009 15:49:27   
kroky
Sem tudi to klicala pa se faks sproži....joj saj ni res...pa toliko smo se veselili:-(

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 15:50:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kroky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2009 16:11:18   
Onasiss
Najbolje, da greš kar tja... na Pogačarjev trg med 9in 19.. pa se dogovoriš, ne vem zakaj ne bi naredili kake izjeme.

Mene pa zanima koliko dolgo traja procedura po teku, da dobijo nagrade.... ????? Prosim nujno!!

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2009 18:17:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Najbolje, da greš kar tja... na Pogačarjev trg med 9in 19.. pa se dogovoriš, ne vem zakaj ne bi naredili kake izjeme.

Mene pa zanima koliko dolgo traja procedura po teku, da dobijo nagrade.... ????? Prosim nujno!!

Že v cilju dobijo medaljo.
Sem pa jaz zdaj tudi žalostna - sem pozabila, da je treba otroka prej prijavit user posted image . Na, pa smo zamudili.... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2009 21:24:38   
Naja31
Itak bo dež.user posted image
Mi smo prijavljeni.

Sicer je pa teh tekov za otroke malo morje, tako da res ne vidim razloga da ste tako zelo razočarani.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2009 7:18:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Že v cilju dobijo medaljo.
Sem pa jaz zdaj tudi žalostna - sem pozabila, da je treba otroka prej prijavit user posted image . Na, pa smo zamudili.... user posted image

Jaz bom šla danes dop na Pogačarjev trg po papirje in bom vprašala kako je z dodatnimi prijavami... Vam sporočim.

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Sicer je pa teh tekov za otroke malo morje, tako da res ne vidim razloga da ste tako zelo razočarani.

Lej... za nekatere je to pač posebno doživetje... Jaz hodim gledat maraton že 5 let (nimam poguma, da bi šla sama tečt, pa enkrat vseeno...) Letos sem pa prijavila otroka, ki je navdušen nad lumpiji... Tako, da o razlogih ne bi.....user posted image

So what....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2009 11:04:54   
Onasiss
Smo šli po kartonček in zraven dobili še celo vrečo lumpijevih izdelkov ter majčko.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vprašala....in na žalost se naknadno ne da prijavit. Lahko pa  pridete vseeno navijat.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2009 22:46:01   
yania
Tudi mi smo zamudili prijavo za en dan,,,mi je pač ušlo z glave in mali raje ne povem tega, ker bo jok...že lansko leto nismo šli zaradi slabega vremena, se nismo niti prijavili, prej pa je tekla 2 leti zapored...to jim je veliko doživetje in počutijo se pomembne...
evo, kaj sem dobila po mejlu, ko sem na dolgo napisala in prosila za prijavo....da naredijo izjemo..   :
Info TIMING Za meni
prikaz podrobnosti 21. okt (Pred 1 dnem)

Spoštovani,

žal ne bo šlo. Ne delamo izjem za nobenega.

Hvala za razumevanje.

Lepo pozdravljeni / Best regards/ Mit freundlichen Grüßen
Pija Zalokar

TIMING Ljubljana, društvo za izvedbo športnih programov
Staničeva 41
SI-1000 Ljubljana
tel.: +386 1 234 8000
faks: +386 1 234 8005
www.timingljubljana.si

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......