|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvijanje v trebuhu
18.10.2009 11:39:16   
nincrli
Pozdravljene!

No, da vam opišem situacijo. Sem v 30. tednu.
Danes ponoči me je začelo zvijati, kot da bom ravnokar morala laufati na wc in dobila drisko. Zvijalo me je kar precej močno in potem še nekajkrat ponoči... Zjutraj sem imela normalno blato, vendar me še vedno boli trebuh in me občasno zvija. Vzela sem spasmex pa mi ne najbolj pomaga.
Je pa moj imel pred dnevi prebavne motnje, nekakšno zastrupitev s hrano in zato me je valda panika, da nimam kakšno bakterijsko okužbo vendar bi takrat dobila drisko in vročino. Pa tudi inkubacijska doba bi bila do 24 ur, od tega je pa že 3 dni.
Je imela katera podoben problem, da jo je tak zvijalo?

< Sporočilo je popravil nincrli -- 18.10.2009 11:41:07 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvijanje v trebuhu
18.10.2009 15:57:59   
Anonimen
če bo kriza k zdravniku....

drugače pa meni pomaga čebula - zakon za vse trebušne težave!

nasekljaš na drobno recimo pol čebule, daš na žličko in pogoltneš z vodo - ker za grist mi je ogabna, potem prežvečiš list peteršilja da ti ne smrdi iz ust (pa prej pojej kakšno banano, ne na prazen želodec) 1krat na dan, toliko časa da težave minejo.

srečno!

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2009 10:32:23   
endrina
Za želodčne težave je zakon Rmanov čaj. Grenak je kot ne vem kaj, ampak jaz sem ga ponavadi spila kar na eks, pa je blo. POmagalo pa mi je takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2009 11:12:02   
Alči
Joj daj ko se spomnim na svej trebušne težave me kar zmrazi. Bila sam nekje 12 t-glih takrat enkrat ko sem mela NS potem. Bruhala, driskala, dobesedno nisem vedla kako nej se obrnem, da bo ok...pač solata mi ni ustrezala, in od takrat naprej take solete videt ne moremuser posted image . Nisem mela vročine, samo prebavne motnje. Cel večer in celo noč, potem sem bla ene 2 dni ko cunja, potem pa sem začela spet počasi jest, pa sem prišla k sebi ...

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?