Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BIO in demeter otroška hrana... 17.10.2009 16:56:32
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi smo probali samo sadne kašice, ker zelenjavnih kupljenih sploh ne mara. Mislim, da je ta firma ena boljših s otroško prehrano.
|
|
RE: BIO in demeter otroška hrana... 17.10.2009 17:01:58
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz kupujem riževe kosmiče ali pa kosmiče iz večih zrn obvezno iz demetra (ponavadi holle), sadne ali zelenjavne kašice pa tudi od sunvalla ali pa holle. Mali jih sprejme, ampak on itak vse poje, kar mu dam . Kupim pa tudi hipp ali bebivita. So pa zelenjavne kašice po 8 mesecu čist drugačne po strukturi kot npr hipp in podobne hippu
|
|
|
|
RE: BIO in demeter otroška hrana... 28.10.2009 21:10:32
|
|
|
|
škratek1
|
Sunvalovi kosmiči so odlični (sploh ovseni s hruško!), pa še samo z vodo jih lahko delaš (idealno pri alergiji na KML), ker ne vsebujejo mleka, pa tudi sadne kašice v lončkih so dobre za kdaj pa kdaj (na potovanju ipd.). Res so čisto "natur". Naš je rad grizel tudi njihove pirine kruhke, pri katerih si lahko brez skrbi, da se mu ne zaletijo. Preiskusila sem tudi njihove mesne kašice, sploh na začetku uvajanja se mi je zdelo njihovo meso najprimernejše. Zelenjavne so bolj , ampak zelenjavni lončki so tako ali tako vsi Mi smo veliko na poti, tako da za takrat prav pride taka hrana, in takrat izbiram res tisto najbolj zdravo, tj. bio/demeter, sicer pa kkuuuhhhaaaaammmmoooo .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?