Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehlad - zamašen nosek 12.6.2005 21:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nos pogosto spirate, potem smrkeljček s fiziološko zdrsne v usta. Če pogoltne, gre naprej v želodec, potem pa s politim mlekom spet ven. Jaz sem fiziološko poskušala najprej vpihati v aspirator, pa mi ni pustil oz. se ni najbolje obneslo. Zato sem med prsti posvaljkala majhen košček vate v tanek svaljek, z njim pa nežno podrezala v nosnico. nekaj smrkljčka je ostalo na vati, drsanje vate ob nosno sluznico pa je sprožilo kihanje tako da je vse pokihal ven. Poleg tega ti priporočam vlaženje zraka, najbolje z uparjevalnikom. Lahko pa tudi v lonec vrele vode kapneš nekaj Bronho kapljic (lekarna) in ga daš v bližino otroka, tako da vdihuje vlažen odišavljen zrak, ki odpira dihalne poti. Jaz sem mu celo noč ob posteljici pustila uparjevalnik s kapljicami, tako da je stalno dihal tak zrak. V cca. petih dneh je bil zdrav. Priporočajo tudi rahlo dvignjeno vzglavje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?