Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 9:54:33
|
|
|
|
Hope2
|
Kolk pa je star? Dokler se polno doji z vodo ali svojim mlekom ali z AM. Pa najbrž samo rižolino. Keksolino ima gluten, če polno dojiš, še najbrž ni tolk star, da lahko že gluten je, pa en kup sladkorja v teh zadevah
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 9:55:52
|
|
|
|
kjava
|
Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš.
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 9:59:05
|
|
|
|
čmrgelj
|
mi do enega leta starosti nismo uporabljali kravjega mleka, temveč nadomestke od millupe (kupljene v millerju), do enega leta starosti smo začeli jesti vse, po letu dni pa še kravje mleko in s tem čokolino,.....
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 10:31:28
|
|
|
|
nova_tukaj
|
Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu.
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 11:11:43
|
|
|
|
Najaa
|
Dajem ji kašice, ki že vsebujejo AM. Tiste brez Am imam pa za zgoščevanje.
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 13:37:02
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu. Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca.
|
|
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 14:13:38
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Jaz sem kupila tak rižolino, k ma že mleko v prahu not, da ga z vodo mešaš. Tudi jaz. Drugače pa se ti -linoti delajo z mlekom, torej s svojim ali AM.
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 15.10.2009 14:16:57
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj Čez tri dni bo stara šest mesecev in bova začeli z uvajanjem GH. Za rižolino pa me zanima, ali je boljše mešati z AM, ali z mlekom v prahu ali z Hippovim Bio mlekom? Nisem pa vedela, da obstaja takšen rižolino, ki že vsebuje mleko v prahu. Jaz sem v DM kupovala, taka rumena škatla je bla, sam ne vem več od kerga proizvajalca. Ima jih Hipp, Milupa, Babylove, Novalac in še in še. Do sedaj sem zasledila samo -linote od Podravke (?), da jih je traba mešati z mlekom.
|
|
RE: Rižolino, keksolino.... 16.10.2009 10:20:00
|
|
|
|
Nina00
|
Če še polno dojiš, si lahko poskusiš načrpati svoje mleko v katerega potem zamešaš riževo kašico. V tem primeru bodi pozorna, da kupiš tako, ki ne vsebuje dodanega AM (imajo sigurno v DM pa tudi Mullerju). Če pa si ne boš črpala svojega mleka, pa lahko kupiš riževo kašico kateri je že dodano AM in to mešaš z vodo. To je bolj enostavno. Lahko pa tudi kupiš riževo kašico brez AM in AM posebej ter mešaš to dvoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?