Hope2
|
Nisem bila v egiptu, sem pa bila z 4,5 mesečnikom v arabskem svetu. Nekaj kašic sem vzela s sabo, tak za prvo silo, saj tudi tam obstajajo dojenčki in jejo kupljene kašice . Torej jih dobiš v vsaki štacuni, vendar problem je drugačen, vsaj jaz sem naletela na njega. Imajo hipp-ove kašice in še nekaj drugih firm, ki pri nas niso tolk znane, ampak prav težko sem našla kako kašico, ki bi imela samo korenček, samo jabolko..... vse so bile tak zakomplicirane- omaka bolonjeze, jabolko-mango, banana-marakuja (pa vse po 4 mesecu).... v glavnem jaz ko sem šele začela uvajat, si nisem upala it take loterije, zato sva z možem malo več časa porabila v različnih trgovinah, da sem kaj pametnega našla. Če pa je tvoj dojenček večji, da lahko že vse je, pa ne vidim problema. Mleko sva imela nekaj s sabo, nekaj sva kupila, za egipt ne vem, pri nas pa so imeli tudi novalac, pa še cenejši je bil. Če boš dala v kovček kašice, bodi pozorna pri odpiranju, da se niso že same odprle zaradi pritiska ali premetavnaja kovčkov, ker tam niso tolk nežni z njimi . Definitivno vzami en mali paketek pleničk, če pa je mali občutljiv, pa mal več, ker pamperske tam niso bile glih fajne glede na našo razvajenost z nemškimi pamperskami. S sabo vzemi tudi ampulce fiziološke in aspiratorček. Ob menjavi klime lahko kaj smrkajo in to ne zasede velik placa. Calpol so imeli tudi v lekarni, jaz sem ga za vsak slučaj vzela. Pa paracetamol svečke sem vzela za vsak slučaj. S sabo sem imela tudi razkuževalne robčke
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.10.2009 9:15:34 >
|