|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v Egipt z dojenčkom
11.10.2009 21:45:19   
MAJLANA
Pozdravljeni,

prosila bi, če mi lahko kdo, ki je že bil z dojenčkom v Egiptu, svetuje ali je vzel hrano za dojenčka s seboj (Hipp, Frutek , ipd) za ves teden in kam ste jo spakirali (kar v kovček - da se ne razbije). Pa če imate še kakšne koristen nasvet o tem, kaj vzeti s seboj za dojenčka, glede na vaše izkušnje. V naprej hvala za odgovor in le pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v Egipt z dojenčkom
12.10.2009 9:14:27   
Hope2
Nisem bila v egiptu, sem pa bila z 4,5 mesečnikom v arabskem svetu. Nekaj kašic sem vzela s sabo, tak za prvo silo, saj tudi tam obstajajo dojenčki in jejo kupljene kašiceuser posted image . Torej jih dobiš v vsaki štacuni, vendar problem je drugačen, vsaj jaz sem naletela na njega. Imajo hipp-ove kašice in še nekaj drugih firm, ki pri nas niso tolk znane, ampak prav težko sem našla kako kašico, ki bi imela samo korenček, samo jabolko..... vse so bile tak zakomplicirane- omaka bolonjeze, jabolko-mango, banana-marakuja (pa vse po 4 mesecu).... v glavnem jaz ko sem šele začela uvajat, si nisem upala it take loterije, zato sva z možem malo več časa porabila v različnih trgovinah, da sem kaj pametnega našla. Če pa je tvoj dojenček večji, da lahko že vse je, pa ne vidim problema.
Mleko sva imela nekaj s sabo, nekaj sva kupila, za egipt ne vem, pri nas pa so imeli tudi novalac, pa še cenejši je bil.
Če boš dala v kovček kašice, bodi pozorna pri odpiranju, da se niso že same odprle zaradi pritiska ali premetavnaja kovčkov, ker tam niso tolk nežni z njimiuser posted image .
Definitivno vzami en mali paketek pleničk, če pa je mali občutljiv, pa mal več, ker pamperske tam niso bile glih fajne glede na našo razvajenost z nemškimi pamperskami. S sabo vzemi tudi ampulce fiziološke in aspiratorček. Ob menjavi klime lahko kaj smrkajo in to ne zasede velik placa.
Calpol so imeli tudi v lekarni, jaz sem ga za vsak slučaj vzela. Pa paracetamol svečke sem vzela za vsak slučaj.
S sabo sem imela tudi razkuževalne robčke

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.10.2009 9:15:34 >

(odgovor članu MAJLANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2009 9:36:55   
anitka7
najprej se pozanimaj če lahko neseš flaške na letalo...da ti ne bojo vso prtljago pregledoval

mojmu frendu se je zgodil da ko mi je hotel prinesti s portugalske v flaški mal mivke,da je ostal brez kovčka. kakšen teden po tem ko je bil že doma se je vendarle našel njegov kovček,prej naj bi potoval ne vem po kerih krajih še. Ko pa ga je odpru pa ni bilo več v njemu flaške z mivko....user posted image
verjetno jim je blo kokr kaj sumljiv in so vse pregledal, zdaj k je vse bolj strogo,tko da preveri na letališču,da ne boste nazadnje ostal brez prtljage. Al pa nesi v tisti ročni prtljagik jo lahko neseš direkt na letalo

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2009 10:23:54   
Hope2
No, eno je mivka in eno otroška hrana. Pa prej ti vzamejo otroško hrano v ročni prtljagi, kot pa iz kufru

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 12.10.2009 10:24:55 >

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2009 11:56:14   
yelci
Mi smo se prejšni teden vrnili iz Turčije. Sadne frutke sm mela s seboj, za kosilo sm se zmenila v hotelu in so vsak dan nekaj skuhaliuser posted image . V osebni prtljagi sm imela tri frutke, flaško z vodo, pa niso nč težili, ostalo pa v prtljagi v eni pločevinasti škatli. Pa obvezno imej zdravila, tako, kot je napisala Hope. Lepo se mejte

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2009 12:46:40   
MAJLANA
Hvala vam za nasvete in izkušnje. Nekako bomo že pokombinirali. Res pa je, da se znajo kozarčki razbit (bom jih zavila)...za pritisk pa nimam pametne rešitve...Če ima še kdo kakšno idejo ali izkušnjo, pa kar na dan z besedouser posted image .

Hvala vsem in lp

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?