|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nogice
11.6.2005 14:21:15   
urskas
Pozdravljene,

Včeraj sva bili s kolegico in najinima :duda::duda: na kavi. Moja mala je stara dobrih 5 mescev in pol, njen sinko pa 12 dni manj. Moja mala (že kar nekaj tednov) najbolj uživa ko se z nogicami dotika tal, mize, telesa, hopla hopla jo je en sam smeh... Ko pa sem pestovala njenega sinka so njegove nogice mrtvo bingljale z njega, ko sem ga hotela malo hopla hopla postaviti, da bi z nogicama čutil tla so bile te kot iz gume, mrtve. Kolegice ne bi rada prestrašila zato nisem nič komentirala. Ona sicer pravi, da ko leži v vozičku ali postelji, nogice premika in brca.

Kaj pravite, kdaj naj bi malček začel zaznavati okolico tudi z nogami. Ali je to kar sem opazila pri fantku normalno, ali je čas za paniko (srčno upam da je vse v redu). Res me zanima vaše mnenje,

hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nogice
11.6.2005 14:42:48   
Gina
Ne moreš otrok primerjat. Pa težko si zdaj v bistvu res predstavljam, da otrok nikoli ne uporablja nogic. Sploh pa je pri 5,5 mesecih še prezgodaj, da bi ga postavljala z nogicami na podlago. Kaj pa vem... Eni otroci vse bolj na izi vzamejo, bolj počasi pa zihr in s tem ni nič narobe. Mogoče ga pa tudi toliko na tla ne daje, pa mogoče večinoma sedi pri miru, mogoče je tak karakter....Saj pravim, da si težko to predstavljam.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nogice
11.6.2005 14:48:42   
urskas
saj ne ba bi jih postavljala na tla za stat ali hodit. Samo toliko da se sam odriva. No rajš ne bom nič paničarila, bomo vidli kak se bo dogajalo naprej...

lp

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nogice
11.6.2005 15:03:09   
Wahoo RR
naša dela to že zdej, pa je stara 3 mesece. Ne dajem je namenoma na nogice...ampak recimo ko jo dvignem iz previjalne al pa ležalnika ( pod rokicami ) se mi že kr močno poleg še odrine z nogicami...

urskas - ne vem pa če je to kej narobe, da tisti fantek še ne...nimam izkušenj...

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nogice
11.6.2005 17:38:13   
Anonimen
vsak otrok se ful različno razvija. eni šibajo okol po kolenih že pri 6 mescih pa hodjo pr 9h, moja pa recimo pr 11. niti eno niti drugo. učer ji je prvič ratal sami stat ob opori. mislm da z njenim fantkom ni nič narobe.

lp, lara

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.6.2005 20:21:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   nogice
11.6.2005 21:28:39   
frutka_
Ima noge kot "hrenovke", kar zvijejo se?! Heheheh...to je normalno...bo že začutil, saj pa ni to nič napačnega. Njen fantek zmore kakšno drugo stvar, ki je še tvoja ne.
Razvoj gre pri vsakem otroku svojo pot in sploh v prvem letu starosti so razlike med otroki zelo očitne.

Da bi bil razlog za paniko se mi zdi naravnost smešno, saj pa sta stara šele 5 mesecev in v tej starosti še niti samostojno sedenje ni nujno ampak prej izjema.

Vsak po svoje! Najbrž je zaposlen z razvojem na drugem področju.

Za primer naj ti povem, da poznam deklico, ki pri 3-eh letih ne govori nič! In dečka ki je pri 18-ih mesecih govoril normalne stavke in si se z njim lahko pogovarjal!!!!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nogice
12.6.2005 7:37:34   
Bina01
Če bi bilo kaj narobe, bi verjetno že pediater na pregedih ugotovil.

SE pa strinjam, vsako dete je drugačno. Moj starejši se še pri 7 mesecih ni obrnil iz hrbta na bok ali trebuh. Sploh se ni premaknil ampak je jokal ko dež :((
No, pa je shodil pri 12 mesecih.
Od prijateljice pa je hodil že pri 9 mesecih in pri 5 je stal ob opori.
Kot zanimivost: oba sta že stara 8 let in noben ni "športnik" :):):)

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?