|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 7:53:56   
Anonimen
...in jaz nič vznemirjena ali kaj podobnega. Dan kot vsak drug dan. Zakaj pa tako čutim?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Ali še pride za menoj?
Praznovanja se lotevam, vabilo pišem, ampak nič posebnega. A ste tudi ve tako čutile al sem čist zmešana že?:zmeden::zmeden::zmeden:

Lp!:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 9:02:12   
Anonimen
O ja!!!Še jaz ko sem samo babica.
Pa pri mojih otrocih tudi.
Čist sem bila mimo9nebesaEno leto,že!!
Poskusila sem se vrniti leto nazaj...vse tisto kar se je digjalo v tistem času..spomnila sem se samo lapega,porodnih muk pa ne.
Ves čas sem se spraševala in se še...kako čas hitro beži.:duda:
Kot zmešana sem hotela,da bi bil ta dan nekaj posebnega...sploh ni navaden dan-nekaj posebnega je..kar lahko občuti samo mati.9nebesa

Vsenajboljše obema..praznujte najlepši praznik bučno in lepo!!!:darilo::torta::darilo::torta:
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 9:17:52   
Pupica
Pomoje bo potem za tabo prišlo...in te zadelo kot strela z jasnega:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 12:00:54   
bini
hej..kar potolaži se... tud mene nič hudo ne daje tole, čeprav se hudo bliža..
ampak sem se pač odločila, da bom malo na njen rojstni dan mal več lupčkala in to bo to :bravo::bravo:...
zakaj pa bi mogla ful nekej posebnega čutit?? nobene potrebe!!
ko bo pa praznovanje tu, bo pa vse prišlo - pri nas bo torta z 2 dnevno zamudo 8)..
:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 13:05:02   
Anonimen
:)Jst sm ful ne vem kaj planirala-piknik in podobno, pa nam je vse skupaj vreme zagodlo. Smo prestavili na ta vikend in evo spet bo dež :grrr:
Tako da sem vesela, da smo na Filipov prvi rojstni dan v družinskem krogu pojedli tortico in popili kavico ter sokec.
Mali je bil navdušen nad darili, igral se je, jedel (pacal) tortico, začudeno gledal prvo svečko...in to je bilo to.
Jaz sem bila pa kar cel dan nekako v "transu" in se spominjala enega leta nazaj...kako je potekal porod in vse na tisti dan. Ne morem verjet, da je od tega že eno leto.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 13:48:44   
Blink1
Ja ja.....zdaj prvi rojstni dan, draga....

Drugo leto bo že za puncami gledal:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bliža se 1. rojstni dan
11.6.2005 14:16:01   
frutka_
Jaz pa že full planiram in se veselim. Upam, da me ne bo že minilo do takrat...:)

Imam že verze pa balone in krožničke, girlande...upam samo da bo mali užival vpraznovanju! Nekako sem si prvo svečko zamilila kot neko posebno praznovanje.

Pa mali se je full spremenil. Nič več ni bebica ampak postaja pravi Jaz! Mama pa v jok!:(

Gotovo se boste imeli lepo, posebej pomembno je za tamalega, ti boš pa ziher potočila kako solzico.
In lepo da smo se odločile da bodo praznovali skupaj naši tamalčki...tudi to že komaj čakam in se veseslim!

Ziher bo luštno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?