|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabljen avto
5.10.2009 15:36:26   
morje10
Razmišljam o nakupu avtomobila, toda ne bi kupila novega in ne prevelikega, toda mora biti diesel, saj naredim 40.000 km letno. Zanima me, če imate izkušnje in če priporočate kakšnega prodajalca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabljen avto
5.10.2009 15:38:43   
Kerensa*
Sicer ne vem, zakaj bi moral biti diesel za 40.000 km letno, vendar priporočam avtohišo 1A v Ljubljani.

Aja, pa nisem lastnica te avtohiše ali zaposlena v njej in tudi nisem v sorodu ali prijateljskih odnosih z lastnikom, niti nič ne kasiram od njih, če jih kje omenim, tako, da to ni reklama, temveč samo širjenje dobrega glasu, zato lahko ime avtohiše komot pustite napisano. user posted image

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2009 15:41:09   
Kliki
Ali pa finova v ljubljani. Jast ti priporočam da rabljen avto kupiš v avto hiši in ne preko oglasa.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2009 15:43:45   
water lily
Zakaj pri prodajalcu, k avto 100% preplačašuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2009 15:44:36   
Anonimen
Nama so ob nakupu avtomobila rekli, da se dizel splača, če letno narediš vsaj 50.000km. Pa če kupuješ rabljenega moraš pazit, da je oni veliki servis pri 120.000km (nisem čist ziher, da je številka prava) že narejen, ker so za dizle blazno dragi. Ker če pogledaš na avto.net, se veliko dizlov prodaja, ko imajo ravno tam nekje kilometrov.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 17:54:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2009 18:00:15   
Anonimen
Razmišljam o nakupu avtomobila, toda ne bi kupila novega in ne prevelikega, toda mora biti diesel, saj naredim 40.000 km letno. Zanima me, če imate izkušnje in če priporočate kakšnega prodajalca.

Iz kje pa si in v kaksnem cenovnem rangu isces vozilo?
A priori bi ti odsvetovala samo uvozene avte, ker znajo biti kilometri tam fajn naviti in pri tvojih 40.000 na leto jih zna biti hitro veliko in prevec.

(odgovor članu morje10)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2009 18:01:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

100% user posted image user posted image

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2009 18:57:43   
morje10

Ljubljana, Koper. Mislila sem do 8.000, morda 9.000 €.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2009 19:00:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: morje10

Mislila sem do 8.000, morda 9.000 €.

V tem primeru in glede na to, da bos naredila kar nekaj kilmetrov, ti priporocam, da kupis vozilu pri pooblascenem prodajalcu, ki ti bo nanj dal tudi garancijo.

(odgovor članu morje10)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2009 19:04:02   
Anonimen
Aja, povej se znamko.

(odgovor članu morje10)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2009 19:05:22   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Tudi jaz sem se zamislila, od kod 100%-no preplačilo. Pri 1A ga preplačaš (v omenjenem cenovnem razredu) za cca. 10%, pa še to samo v primeru, če ga kupiš na obroke (in ne, če ga naenkrat plačaš z gotovino - takrat dobiš še popust).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2009 19:07:20   
miapia

Jaz ga prodajam, dizla, star 2,5 leti, ima 60.000 km in ima še garancijo (4 leta). Samo nisi napisala, koliko si pripravljena dati za avto. ga pa ne bi prodala, ker je moj ljubček, ampak žal rabimo večjega.

Nočem ravno žaliti ženskega spola, samo velik odstotek se jih ne spozna ravno na avtomobile, sploh pa ne, kje in kako se jih splača kupiti. Preprodajalci te lahko tudi grozno nateuser posted image , uvoženi avtomobili so pa tudi poglavje zase. Sicer pa danes lahko odpelješ avto, ki ga prodaja posameznik, na katerikoli servis ali tehnični pregled, kjer ti povejo, ali je ali ni. Je pa res, da vsak hvali svojo izkušnjo, s katero je zadovoljen, če je pa razočaran, bo pa kritiziral.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2009 19:10:04   
**Tinkara78**

Ljubljana, Koper. Mislila sem do 8.000, morda 9.000 €.

Mi smo se dolgo odločali za avto. Pogoj je bil dizel in večji avto. Odločitev je padla na Škodo Octavio 1,9 TDI. Potrošnja trenutno znaša 5,0-5,4 l. Servis plačamo minimalno, ker ga servisiramo na nepooblaščenem servisu. Ko smo ga kupili je bil kot nov in samo 40.000 prevoženih. Smo imeli res srečo.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2009 19:33:42   
Felicita
jah če maš čas, ti svetujem da se usidraš na avto.net in podobne oglasnike, zraven vzmeša hrano in telefon in kličeš. jest sm avto iskala 3 mesece skor (se mi ni mudilo), dobila pa boljše od pričakovanega (isakala sem neki za cca 1000€ in za ta dnar dobila 10 let star avto, servis knjiga, prvi lastnik in 50.000 km), ampak sem dobesedno 3 mesce NON STOP visela na netu, da ne rečem na kok ogledov sm šla in kaj vse vidla. sem mela pa srečo, da je oče tut hodu z mano in me potem nauču kaj in kako je treba gledat (pa že pr iskanju je pomagu) itd.
če pa nimaš časa oz. se ti s tem ne da ubadat ti pa vsekakor svetujem avtohišo, ker je lahko tistih 10-30% kokr 'preplačaš' lahko vredno velik več kot vsi živci ki jih izgubiš pa samostojnem iskanju avtomobila.
nategne te pa z isto lahkoto prodajalc v avtohiši ali 'zasebnik'.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2009 19:41:07   
Anonimen
jah če maš čas, ti svetujem da se usidraš na avto.net

Avto.net je dovolj.
Sem sla gledat po kriterijih, ki si jih napisala (diesel in cena), in niti ni toliko avtov na prodaj, kot bi si mislila.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.10.2009 21:51:03   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ali pa finova v ljubljani. Jast ti priporočam da rabljen avto kupiš v avto hiši in ne preko oglasa.

Tu so sami čez mejo pripeljani avtomobili, kar pa odsvetujem ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.10.2009 8:05:26   
NTS
smo kupili rablje avto v avti hiši, pa je bil klump, pokvarjen menjalnik, ki so ga popravili samo toliko da smo se en teden lahko voziliuser posted image

nikoli več starega avta !
za ta denar mislim pa da dobiš tudi nove, malo manjše ampak dobre avte

vso srečo pri nakupi in vožnji ti želim

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.10.2009 9:27:40   
Anonimen
Rabljen avto bi jaz brez strahu kupila edino preko Krulca (Nissan servis) ali Lovšeta (Toyota servis).  Aja dizla pa itak jaz nebi nikoli kupovala.

Drugače pa za ta denar res lahko že dobiš nov avto ... A je Kia Ceed tista ki je ene toliko pa še 7 let garancije dobiš?Pa Yaris-ko tut za en tak denar oglašujejo zdaj.

< Sporočilo je popravil Otika -- 6.10.2009 9:28:29 >

(odgovor članu NTS)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.10.2009 9:31:41   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

100% preplačaš avto(ne plačaš realne cene), ne da avto preplačaš za 100%.

Drugač pa za 9 jurjev dobiš nov avto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.10.2009 20:28:23   
morje10
Hvala vsem za pomoč in nasvete. Res je sicer, da za 9.000 € dobiš lahko nov avto, toda ne diesla. Šla sem na avto net in kupila Peugeot 307. Sem imela srečo, saj je očitno Slovenija res majhna, kajti prodajalca je svakinja poznala.
Še enkrat vsem hvala za pomoč.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?