Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
začasno ali stalno prebivališče 10.6.2005 14:32:20
|
|
|
|
Miško
|
Na občino/krajevni urad, kjer imajo prijavo/odjavo skupnega bivališča, pa z njim mora biti nekdo, ki tam že stanuje oz. lastnik stanovanja (?), ne vem točno,ker sem pri naju bila to kar jaz oboje, ko se je moj dragi za stalno prijavil pri meni. Pa osebne dokumente seveda. LP Miško
|
|
|
|
začasno ali stalno prebivališče 10.6.2005 14:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Lastnik stanovanja, če ne pa mora imeti ali kupoprodajno pogodbo ali najmno pogodbo...
|
|
|
|
začasno ali stalno prebivališče 10.6.2005 14:34:43
|
|
|
|
damjanab
|
Naj gre na občino, kjer zdaj živita, ali še bolje prej pokličita in vprašajta. Jaz sem rabila pisno soglasje lastnika hiše, da sem prijavila stalno prebivališče pri fantu, ostalo sem vse sama zrihtala. LP
|
|
|
|
začasno ali stalno prebivališče 10.6.2005 14:38:08
|
|
|
|
Margareta
|
7 člen zakona o prijavi prebivališča določa, da mora posameznik ob prijavi stalnega prebivališča predložiti dokazilo, da ima pravico do prebivanja na naslovu, ki ga prijavlja, kot dokazilo se šteje: najemna ali podnajemna pogodba ali pisno soglasje lastnika oz, solastnikov stanovanja oz. upravljalaca nastanitvenega objekta,... V primeru, da si ti lastnica stanovanja, predloži on dokazilo, da si ti lastnica (kupoprodajna pogodba, zemljiško knjižni izpisek, sklep o dedovanju - ne vem kako si pridobila nepremičnino) ter tvoje pisno soglasje - da mu dovoljuješ prijavo). Za začasno prijavo se smiselno uporabljajo določbe zakona za stalno prijavo. Je pa razlika v začasni in stalni prijavi - začasna prijava velja eno leto (lahko se jo podaljšuje), pri stalni prijavi pa je potrebna zamenjava dokumentov. lahko mi pišeš na privat, če te bolj podrobno zanima. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?