Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 7:27:20
|
|
|
|
rija
|
tudi v ms ga postavljajo in mislim, da bo žal to zopet en nateg, kot je bil pred dvema tednoma z razstavo ah in oh in sploh kač za drago vstopnino
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 7:48:35
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Ja sej tudi mene zanima kolk bo vstopnina...pa srčno upam, da ne bo natega, ker moj je čist navdušen in on bi ža kar danes šel v Mb...ne vem kako bomo dočakal soboto da bomo šli v Mb....zato ga pa res ne želim razočarat...al pa da še celo kje odpade...
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 8:12:14
|
|
|
|
madela
|
Zakaj pa se sploh gre? Mi lahko prosim katera kaj več napiše,prosim? Ko je že govora o dinozavrih,a je bila katera v Dunaju na tej razstavi dinozavrov,ki jo imajo sedaj? Baje,da je to največja razstava dinozavrov na svetu in me malo zanima,kako zgleda,ker imamo namen it.
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 8:56:11
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tudi v ms ga postavljajo in mislim, da bo žal to zopet en nateg, kot je bil pred dvema tednoma z razstavo ah in oh in sploh kač za drago vstopnino V MS ga podirajo. Je bilo do včeraj. O cenah in vsebini pa ne vem povedati nič, ker nismo šli gledat. Je pa zgledalo zelo plastično.
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 11:54:44
|
|
|
|
liliana
|
Cena je bila 7 EUR za odrasle, 5 EUR za otroke.....meni in večini odraslih je bilo brez veze.....otrokom pa je bilo super......bilo je enih 15 dinozavrov razstavljenih, 5 jih je migalo z glavami....en dokumentarec so vrteli po tv......in otroci so lahko kosti s čopiči čistili......je pač prirejeno za otroke tako, de je njim všeč, služijo pa na odraslih......
|
|
|
|
RE: Park dinozavrov v Mariboru! 5.10.2009 11:56:18
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Plastično....to ti verjamem..ker že ko smo včeraj videli tam stat enega dinozavra je bil plastičen....pa zaradi mene naj bodo...sej drugače jih niti ne morejo prikazat n tej velikosti kot so dejansko živeli...in če otroci ob pogledu na te zverine uživajo..pa naj...sam da so oni srečni...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?