|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Album o Djerbi
10.6.2005 12:25:30   
Andra
Ker se v zadnjem času pogosto pojavljajo vprašanja o počitnicah, predvsem o Djerbi, sem se odločila, da naredim albumček in vam na takšen način predstavim ta otok. Zajela sem vsega po malo in če katero zanima še kaj, naj me kar vpraša.

Za vse tiste, ki se odločate za počitnice na tem otoku, upam da vam bo po ogledu albuma odločitev lažja.

Pa prijetno počitnikovanje, kjerkoli že boste!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Album o Djerbi
10.6.2005 12:31:44   
Seven*
Zanima me pri kateri agenciji ste izbrali aranzma, pa koliko priblizno je zadeva stala. Drugace pa.. super slikice!! Vidim, da ste se imeli krasno..

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Album o Djerbi
10.6.2005 12:37:26   
al1*
Meni so tudi ful všeč slikice. V katerem času ste pa bili?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Album o Djerbi
10.6.2005 12:38:01   
Andra
Ja Seven, šli smo preko Kompasa, ker Intelekta ni imela več prostora. Stalo je pa 145 000 SIT ZA 14 dni.
Bilo je res lepo...

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Album o Djerbi
10.6.2005 12:39:10   
Andra
Me veseli, da so vam slikice všeč. Bili smo lani konec junija in prvi teden julija.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:19:19   
neja
V katerem hotelu pa ste bivali? In koliko je bil star fantek ko ste bili tam?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:23:35   
Blink1
Ja, mene tudi zanima starost fantka. Pa kako je prenašal hrano?

Drugače pa....FENOMENALNO in poceni.:)-

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:37:00   
Andra
Bili smo v hotelu Vinci Djerba Resort 4*, sin je bil star dve leti in pol in hrano je odlično prenašal, saj kuhajo po našem okusu, tako da ni nobenega problema. Prvih nekaj dni smo pili več kokakole, da smo se izognili morebitni driski. Mi nismo imeli nobenih težav.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:37:20   
ona78
Tudi jaz sem se pravkar vrnila z Djerbe v hotelu Vincci
SUPER!!!
:bravo::bravo::morje:
za inf lahko vprašate!

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:38:17   
Blink1
kolk si pa ti plačala??

A bi bilo prehitro, če gremo tja drugo leto, ko bo naša pika stara skoraj 2 leti?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:41:34   
Andra
Ninika&Neja, sploh ni prehitro. Mi gremo letos še enkrat, s to razliko od lani, da letos potuje z nami naša pet mesečna dojenčica.
Ko si enkrat tam in vidiš toliko malih otrok (dojenčkov) in nosečih mamic, se vprašaš; pa zakaj nismo šli že prej?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:45:47   
ona78
Djerba je zelo primerna destinacija za družine z majhnimi otroki, hrana super in cena tudi. V juniju je cena cca 80.000 po osebi, otrok do 6 oziroma 12. let pa ma gratis!!
:sloncek::morje:

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:48:45   
Andra
Hvala ona78, da mi malo pomagaš. V zadnjem času sem slišala toliko žaljivk na račun Djerbe in to od ljudi, ki sploh niso bili tam, da mi je prav hudo. Mi smo pa tam preživeli tako lep dopust...

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Album o Djerbi
10.6.2005 13:55:40   
ona78
jaz sem bila prvič dol pred tremi leti in mi je blo super, zato sem šla letos nazaj!
kritizirajo pa samo tisti, ki še nikoli niso bili nikjer, pa se bojijo arabcev pa kaj jaz vem česa še... takšni rinejo na Hrvaško, to je to!
Bojijo se spoznavat nove ljudi in različne kulture!...omejeni...
:bravo:

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Album o Djerbi
10.6.2005 14:16:46   
kalimero
Ups, počasi ona 78. Me zelo veseli, da si se imela fino na dopustu in ti je bilo všeč.
Sama nisem bila na Djerbi in me tudi ne vleče. Je ne bom kritizirala, zase recimo vem samo to, da me instant turizem ne privlači. Se ne bojim arabcev, pa ne vem česa še, na dopust pa od dopusta v neki deželi pričakujem resnični utrip dežele. Za moj okus to Djerba ni. Sem pa res omejena, a ne?

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Album o Djerbi
10.6.2005 14:24:44   
Blink1
He he...sej se ne gre za to...Različni ljudje imajo pač različne okuse. In tako se tudi želje glede dopustov razlikujejo. Hvala bogu, drugače bi bila na Djerbi strašna gužva:)

No, zame je dopust poležavanje na plaži, strežba v hotelu ali pa da si sam v apartmaju. Defenitivno bomo drugo leto poskusili iti tja dol. Sva bila že (sicer sama) v Tuniziji in nama je bilo kar všeč. Res pa je, da sva o utripu dežele izvedele le na kamelah:)-:)-

Lp in hvala za koristne informacije:rozica:

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Album o Djerbi
10.6.2005 15:07:05   
African queen
Ne vem, kako lahko nekateri ljudje kritizirajo določene dežele,če niso bili nikoli tam.....

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Album o Djerbi
10.6.2005 15:24:40   
viv_
ona78, mislim da kritike niso letele na Djerbo ampak tako kot je napisala kalimero na "instant turizem" če temu lahko tako rečeš.

Ampak kot pravi Ninika&Naja, hvala bogu, da ima vsak drugačen okus, če ne bi bile na enih krajih norišnice, ker bi vsi navalili tja ;)

Andra, se je prileglo mal dopusta, a ne :) Mi pa odštevamo dneve do kolektivnega, pa haha, kupljene imam že letalske karte in rezerviran apartma za 1. november :)-:)- Lani smo "padli skos" letos pa ne bomo!

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?