Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prestali čiščenje uhic :) 10.6.2005 12:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa pride do tega oz. kako se to opazi (no vidim, da je tvoja malo starejša, ampak me vseeno zanima)?! :ups::zmeden: Bojana
|
|
|
|
Prestali čiščenje uhic :) 10.6.2005 12:42:23
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz sem v ušesih opazla take drobn bele kugle...sem mislila, da je nekje stiropor staknu in si ga not zatlaču in ko sem ga peljala k dohtarju je rekel, da je to ušesno maslo...zgleda pa res kot stiroporove kuglce:)-
|
|
|
|
Prestali čiščenje uhic :) 10.6.2005 12:43:07
|
|
|
|
neja
|
Pediatrinja je rekla, da imajo nekateri več, drugi manj ušesnega masla. Moja Neja ga ima očitno več in se ji uhica ni folgala sama čistit, zato so se ji naredili čepki. Vidi pa se to tako, da dobro pogledaš v uho, obrnjeno proti svetlobi. Malo moraš otroka potegniti za uho na stran (čisto nežno) in potem pogledaš v luknjico. In jaz sem videla, da ima noter polno masla. Potem sem zdravnici to povedala in ko ji je pogledala noter, je rekla, da moramo na čiščenje. LP:)
|
|
|
|
Prestali čiščenje uhic :) 10.6.2005 13:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi je problem tudi v tem, da se enim maslo struje v čepke, drugim pa odteče. Moj sestra je kot otrok imela s tem probleme.
|
|
|
|
Prestali čiščenje uhic :) 10.6.2005 13:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, pa še nekaj! Ali ni bilo rečeno, da se prav zaradi tega strjevanja notranjosti ušes ne sme umivati z milnico? Neja, so vam to kaj rekli pri zdravniku?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?