|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ma lahko mal potolažite?
9.6.2005 20:53:26   
gamini

Včeraj in danes sem full depresivna. Moj :love:gre namreč v sredo za 9 mesecev v tujino.

No, včeraj sem po radiu slišala pesem Regiment po cesti gre in sem planila v jok:((, na srečo sem bila sama doma.pa me ni nihče videl.

Drugače pa se delaam full pogumno pred otroci, znanci, priajtelji in sorodniki. Najbolj hudo je, ko me kdo vpraša, kako pa boš zdržala brez :love:. Takrat se komaj zadržim, da ne :((...
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 20:54:33   
lenika
Pa vmes kaj pride za kakšen vikend domov?

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 20:56:49   
gamini

Ja, na vsaka dva meseca, če bo vse po sreči...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 20:56:58   
Anonimen
Uf, to je pa doooolgo.:((:((:(( A ga boš lahko šla vsaj kaj obiskat? Jaz bi se tud skoz jokala. Te bomo me tolažile, pa bo hitreje minilo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2005 20:57:29   
Anonimen
sej bo! težko ampak boš prežvela. sej boš mogla a ne :) pa otroc ti bojo družbo delala, pa rr, pa znanci pa prjatli pa sorodniki. mogoče se pred njimi ni treba preveč pogumno delat pa ti bojo bl na voljo k ti bo dolgčas :) izkorist jih!

a gre deleč?

lp, lara

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2005 20:59:51   
gamini

Ankica: vsekakor bi ga rada obiskala, če bo le možno.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 21:02:13   
gamini

LARA: ja fuuuuul daleč, no samo kako uro z letalom...

Otroci(3)mi bodo vsekakor delali družbo, ampak bodo tud one full pogrešale očija...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2005 21:03:50   
lenika
Potem pa ne razmišljaj, da gre za 9 mesecev ampak za 2. Saj vem, da je tudi to dolgo, ampak je pa vseeno bolje a ne?

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2005 21:06:24   
gamini

lenika: ja, je. No, saj se tudi trudim tako razmišljati, v glavnem pozitivno, da bomo čez dva meseca že skupaj na morje:. Upam, da mi bodo dnevi hitro minili...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2005 21:07:48   
Pikabu
Ena prijateljica je imela malce podobno izkušnjo. Ampak res malce, ni primerjave s tvojo. Ni šel daleč, pride vsak vikend domov, samo ji je bilo vseeno hudo in si je cel teden tako zorganizirala, da je vsak dan kaj imela in ji je tako hitreje minilo. Tudi tebi predlagam, da si narediš kakšen načrt, da ti bodo dnevi hitreje minevali. Pa odštevaj za dva meseca. Drugače si pa še lahko predstavljaš, da si noseča. Tako kot otročka čakaš 9 mesecev, boš tudi :love:. Naredi si tako, da ti čas hitrje mineva.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.6.2005 21:10:36   
gamini

Pikabu: tole z nosečnostjo pa ni tako slaba ideja, sem že tud sama mislila, da bi še enkrat bila :nosecka:,pa ne smem in tud ne morem več zanosit.
Škoda:((
No, drugače pa sem že zdaj full zasedena in mi je dan včasih prekratek...

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2005 21:26:10   
Gina
Uh punce, ki to zmorete, jaz vas ful občudujem.:) Priznam, da sama tega ne bi zmogla. Sem 1x probala, pa ni šlo. Po 6. mesecih sem mu rekla, da imam dosti. No, pri tebi je drugače, imaš otroke z njim, pa najbrž si že prej vedela, da je tako. Ampak vseeno ti rečem, dobra si. Vsaka čast.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2005 21:31:02   
gamini

Gina, hvala za podporo.

Lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2005 21:38:18   
lenika
Jaz tudi mislim, da tega ne bi nikoli zmogla.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.6.2005 21:48:55   
smrka
jaz sem se s svojim dragim videvala vsak tretji ali cetrti mesec po 2 tedna in to je trajalo 3 leta!!! Ampak vsakic ko sva se videla se je kar iskrilo med nama. Cas bo hitro minil, nesekiraj se prevec!! Imas otroke, najdi si cas za prijateljice ali kak hobi, toliko da nebos glih razmisljala o lubitu. Sicer pa se lahk pogovarjata preko neta na kakem chatu vsak vecer. obstaja tudi varianta ko se lahko ustno pogovarjas preko enega programa.
Nic ne skrbi...
:kuza:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.6.2005 7:11:55   
gamini

smrka: hvala za tolažbo in nasvete, sorry, ker odgovarjam z zamudo (nam je internet nagajal,

lp:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.6.2005 12:29:30   
smrka
8) le pogumno

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?