|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški diabetes
9.6.2005 18:49:47   
devička
Kako in kdaj izveš, da ga imaš? Na podlagi kakih problemov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečniški diabetes
9.6.2005 20:19:20   
Pikabu
Posumijo, če se preveč zrediš, ali pa če ima kdo v družini sladkorno. Na teste dajejo okoli 24. tedna, če pa sumijo, da bi ga lahko imela, dajo že prej. Meni so ga odkrili v 18. tednu. Imamo ga pa v družini. V nosečnosti sem se zelo malo redila, le 4 kg v celi nosečnosti. So pa še drugi znaki, ampak sem že kar malo pozabila, ker se niti nisem z njimi ukvarjala. Pri meni ni bilo nobenih znakov, le riziko je bil, ker ga imamo v družini, kar se je tudi izkazalo, da je vplivalo name.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečniški diabetes
9.6.2005 20:37:05   
Teya
meni so ugotovili povišan sladkor na tistih običnih pregledih, ki jih opravljajo v laboratorijih med nosečnostjo. imela sem kar nekaj trenutkov, ko me je zaslabilo oz. oblil pot, najlažje bi stvar opisala z besedami, da se počutiš, kot bi ti padel cukr, saj mislim, da tko laično rečemo tistim občutkom "švohosti". to sem tudi omenila G. upam, da razumeš kaj hočem reči, "malo" sem zakomlicirala:ups:....no, zato me je poslala na tiste teste z glukozo in hvala bogu nimam prav diabetisa, imam pa moteno toleranco na sladkor......kazen je dieta :((
ugotovil so mi tam okrog 20 tedna.....

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečniški diabetes
10.6.2005 9:36:32   
bobek05
Mene so poslali na test za nosečniški diabetis v 24t, ker so na morfologiji ugotovili, da je otrok (pre)velik (moje KG so bili čist normalno).. - to bi naj bil baje tudi eden od znakov. Takrat se spomnim, da so mi še nekaj gledali posteljco zaradi tega (pa se ne spomnim več zakaj :ups: ), vem pa, da je me G najmanj 3x vprašal, če sem prepičana kdaj sem imela prvi dan zadnje M.. :zmeden: in sem rekla, da sem 100%. Test je bil negativen.

Meni so dali za spit glukozo (100g) - grozen okus (kot da bi spil 1kg sladkorja z 1dc vode :hudicek: ), potem pa na vsako uro iz prsta kri, pa urin sem morala dajat - to so delali 4x. Ker je bilo vse OK, sem lahko šla domov, drugače bi pa morala ostati še dlje..

P.S.: Moj :duda: je še zdaj (pre)velik ;)

LP

Bobek v 37t

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečniški diabetes
10.6.2005 9:41:25   
devička
Hvala, punce za odgovore. Sem namreč mahnjena na sladko in OH, pa sem se mal zbala:-)
Najlepši pozdravček, S.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečniški diabetes
10.6.2005 9:46:49   
bobek05
Ne se sekirat, jaz se že celo nosečnost sploh ne šparam s sladkarijami, pa ni bilo nič narobe (razen mogoče malo preveč KG :hudicek: ), ampak mi ni žal. Jem tisto kar mi paše in kdaj mi paše..

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?