|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 18:21:41   
muki1
Pozdravljene babe.
V album sem dala hiško moje babice, ki je že nekaj let med pokojnimi. Hišica stoji sredi mirne idilične goričke vasice. Ker je prazna in potrebna prenove smo se jo odločili prodati. Če vas zanima poglejte in mi povejte kaj mislite o hišici, če je zanimiva( pa ne za nakup,ker ni moj namen prodajati hiš na RR, ne me napak razumeti, rada bi vaše mnenje ker pač v albume dajate svoje domove in stanovanja,sem se odločila jaz dati babičino hiško). Zanima me približno koliko mislite da bi stala,ker jaz nimam pojma,nismo je še dali oceniti; je komunalno opremljena in ima 15 arsko parcelo, ni pa centralne.
Zanima me tudi mnenje pikeca0, če se slučajno kaj suče na Rr.
Pa fajn bodite,bom spremljala vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 18:26:33   
Anonimen
muki1 čudovita hišica,res škoda da bi jo prodala.
Mislim pa,da bi jo kar kmalu zagrabli posebno angleži,kot se zadnje čase sliši,da množično kupujejo hiše v sloveniji.
Glede cene pa bi se res morala pozanimat pri kakšni nepremičninski agenciji ali pa cenilcu.
Tudi jaz imam težave kakšni stvari postavit ceno.
Dobro premisli!!!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 18:39:40   
Annny
Simpatična hišica:)
Bom pa realna: starejša hišica na Goričkem brez sodobne opreme...verjetno ti bodo ponudili 5 mio ali manj- odvisno, kako izgleda znotraj.
Največ šteje lokacija.

Papa:zajcek:

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 19:16:32   
teta beta
Ful luškana! Mi imamo podobno hišico, vendar bi na videz rekla, da še starejšo (ali pač neohranjeno), v naselju, z veliko parcelo in tudi s pomanjkljivo komunalno opremljenostjo (mislim, da je samo elektrika, drugega ne.) Vendar je ne bomo prodajali, pač pa porihtali in bova tam živela z mojim :love: in :duda: (+:duda: +:duda:?).
Za ceno ti ne bi znala povedat, pozanimajte se, kakšne so sploh cene nepremičnin na Goričkem.

Jaz bi s težkim srcem prodala takšno stvar, ampak če je res ne boste potrebovali, je bolje to, kot da propada.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 19:46:09   
Gina
To je pa odvisno od velikosti hiške, ohranjenosti (na slikah se ne vidi, v kakšne stanju je notri), opremljenosti, starosti, velikosti parcele, na kateri stoji, od tega, ali je parcela ravna ali v hrib, ali je v bližini vsa infrastruktura, daleč najbolj pa od lokacije. Za tako hiško bi v Lj. odštel od 40 mio naprej, prej 60 ali več, nekje na drugem koncu Slo pa 5 mio. Nimam pojma kakšne so cene na Goričkem, najboljše da greš do svojega lokalnega prodajalca nepremičnin, ti bo še najbolj realno povedal. Pa na nepremičninski oglasnik na internetu

http://www.nepremicnine.net/index.html

Mogoče je pa kaj na vaši lokalni internetni strani, kaj pa vem, pa saj to najbrž sama imaš:

http://www.goricko.net/staticpages/index.php?page=20030609041343364

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hišica iz pravljice
9.6.2005 22:07:57   
Anonimen
Evo mene....
Sem spala cel popoldan, pa komi zdej vidim :ups:.

Mi je ful všeč, resno. A ti ni škoda prodat? Čist tako vprašam, ker je hiška res dobra.
Kokr ti je pa Gina povedala menda tujci, sploh Angleži in Nemci, pa tudi že avstrijci menda na veliko kupujejo hiše v vašem koncu. Mal povpraši.

Jest bom pa našga direktores traktores, pobarala, če ga zanima, ker išče nekje kokr 'vikend' varianto starejšo hišo.

Varianta pa je, da provaš kaki LJ nepremičninski agenciji dat za prodat kot vikend. Bi morda iztržila več.

Jest bi jo takoj kupila, sam bi imela predaleč do službe :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hišica iz pravljice
10.6.2005 7:58:02   
muki1
Saj vem,da je škoda prodajat,samo fora je v tem, da so lastniki moji starši in še štiri tete in strici. Če bi si hotela hišo urediti bi morala najprej izplačati ostale,saj veste-žlahta raztrgana plahta. Pa še z možem sva si začela urejati stanovanje in sva že zakreditirana čez grlo, tak da res ni možnosti za urejanje vsaj kakšnih 10 let v desetih letih pa se lahko marsikaj zgodi.
Kako kaj tvoje iskanje stanovanja?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hišica iz pravljice
10.6.2005 8:35:49   
Anonimen
Muki najdla. Sam kaj ko to spet ni moje:((:((:((:((

Ma bo bolje...
Kako bo pa s prodajo?, a se vsi strinjajo. Ker to pol zna bit problem.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hišica iz pravljice
10.6.2005 16:33:40   
muki1
s prodajo pa bo šlo,samo da se keš zavoha. Ko bo hiša pošlihtana in nakrancljata, potem ba bojo ziher problemi, ker bi jo pa potem vsi imeli, ja ja saj vem. Jutri jo baje že en francoz pride pogledat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?