Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 17:59:09
|
|
|
|
Titty
|
Prosim, če mi lahko poveste svoje mnenje glede načrtovanega potovanja. Imam 9-mesečnega sinka in bi čez kak teden radi odpotovali. Ena od destinacij je Djerba-Tunizija, a si sploh ne predstavljam, kako to zgleda, da s tako malim greš na avion, pa kar brez vozička (?), pa kaj bo jedel (glede na to,da mu sedaj vse skuham sama), kaj vse vzeti s sabo....a ima že katera izkušnje s potovanjem z letalom s tako malim otrokom? Kaj mi predlagate, saj sama sem ful skeptična, ker si res ne morem predstavljat kako to zgleda...? Se bojim, da bomo kar menjali destinacijo :zmeden: Hvala, LP :rozica:
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 18:43:25
|
|
|
|
baguSka
|
Če se ne motm je šla Alja s svojo Leo na tako pot in pravi da je blo vse brez problema in noro. Najbolje da se ji javiš tudi privat, da te slučajno ne zgreši in sem prepričana da ti bo svetovala in pomagala.;)
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 18:47:21
|
|
|
|
Annny
|
Ni panike, tudi mi se kmalu odpravljamo na eno potovanje.. Otročka v vozičku pripelješ do aviona, tam voziček prevzame stevardesa in ti ga vrne po koncu poleta. Hrana..kupi Hipp hrano, za zvečer kako mlečno kašico.. Če imaš poleg vse prtljage dovolj prostora, lahko vzameš s seboj palični mešalnik ali kak mini mikser.. Tudi jaz za hčerko vse kuham sama, ampak preizkusili sva nekaj kašic in obe ugotovili, da so najboljše tiste z dodatkom borovnic (imajo naraven okus....). S seboj vzemi npr. Fredov obroč, kake kopalne pleničke, mini lekarno, veliko brisač, nekaj oblačilc... Lp
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 18:49:00
|
|
|
|
Annny
|
Če boste imeli all- inclusive, sploh ne bo problemov...9-mesečniku ni več treba vse hrane popolnoma zmiksati, tako da bo veliko stvari lahko jedel že z vama..
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 19:18:25
|
|
|
|
viv_
|
Na letalu imaš lahko voziček - oddaš ga pod letalom in ga po letu tam dobiš. Za s seboj na avion imej pripravljeno precej za pit, pa kakšne kašice. Mi smo bili v Londonu, ko je bila stara 6,5 mesecev, pa sem ji takrat kuhala doma sama, tiste 4 dni smo bili pa bolj na Hipp kašicah pa je bilo - če imaš pa AI se pa vedno kaj najde. lp in uživajte!
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 20:26:26
|
|
|
|
Nina_
|
Konec maja se bila na Djerbi...na našem letalu je bilo kar nekaj staršev z zelo majhnimi otroki(dojenčki)...z vozičkom so se lepo pripeljali do letala in pol na letalu tk ni panike,ker ima starš svojega otroka v naročju in dobiš še poseben pas da pripet otroka...drgač pa let do djerbe traja 2 uri in 10 min,tk da mislim da ni take panike na letalu z otrokom...Glede hrane na djerbi..hmm..pr zajtrku sigurno dobiš vročo vodo in mleko, drgač pa morem povedat da v trgovinah ne zaslediš otroške hrane,vsaj v tistih marketih kjer so turisti..Tk da najboljše je da imate vso hrano za otroka s seboj, razen če je olive,ker teh pa je tam na pretek :):sloncek:
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 9.6.2005 21:45:41
|
|
|
|
zoya_
|
Tatty, če greš s tako malim otrok v tujino, ti priporočam samo all inclusive.... tko se boš rešla nenehnih zagat s hrano... tam imaš pa vsega na pretek, pa Tunizija je super, sploh za tako male otroke, senco imas zagotovljeno, morje je super toplo, v hotelih so pa klime... poglej moje slike, so iz Djerbe
|
|
|
|
rabim nasvet - potovanje 10.6.2005 9:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
No, glede morja ravno ne vem, če je super toplo, včeraj sem gledala in je imelo 21,7 stopinj. Naše pa okoli 20.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?