Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:44:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ojoj Lily:rozica: Ampak nosečniški hormon pa ni tako nizek:zmeden: mani se zdi, da če je nad 40, da to pomeni nosečnost. Bo še kakšna ki kaj več ve o tem kej napisala. Bogica, zdej moraš pa čakat, Jst močno, močno stiskam pesti za vaju s pikico:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Oh, sem žalostna, upam, da bo vs evredu:rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:47:45
|
|
|
|
TANTRA
|
Oj, kje si bila na pregledu??? Mogoče pa so imeli slab ultrazvok????? Beta hcg je še začetna nosečnost kakšne 4 tedne! Saj mogoče se zato še nič ne vidi??? Ali veš kdaj si zanosila??? Ne obupaj, mogoče je vse ok. Bodi mirna in počivaj!!!
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je objavila ena punca ne se dolgo nazaj. Upam, da ti bo v pomoc. Noseče osebe -pozitiven:nad 40 -1 teden( šteto od ovulacije):do 100 -2 teden:10-1000 -3 teden:100-10000 -4 teden 1000-100000 Mocno drzim pestke zate!:miska::miska:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:53:17
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, uf, to pa ni fino. kateri dan ciklusa pa je oz. koliko tednov od zadnje M maš? beta hcg se podvoji na dva dni, kot jaz vem, tako, da bi mogoče šla čez ene dva dni spet dat kri? ne vem, so pa tud hecni; pejt dam pa čakaj! Če te čez nekaj dni nič ne bo bolelo, pa predlagam, da se zlaži, da te nekaj špika, samo zato, da te vzamejo urgentno in te še enkrat pregledajo. Ni lih pošten nasvet, ampak saj ne moreš kar čakat kaj bo? Si sploh ne predstvaljam kaj je to za živce! Držim pesti, da bo kljub vsemu vse ok! Mijavček:muca:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:55:34
|
|
|
|
Mijavček
|
AA, lej sej mucamaca ma cel razpored... Ampak, Mucamaca, asi prepričana, da se šteje od ovulacije? Dr Pušenjak pravi, da se beta hcg poviša po vgnezditvi, ker takrat se poveže materina kri in zarodek... vgnezditev pa je cca 8 dni po ovulaciji :zmeden2: Mijavček:muca:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 14:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti, Mijavcek, ampak zal nimam jaz veliko pojma o tem. Jaz sem to le copy and paste od ene punce, ki je to objavila pred kratkim.
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:00:14
|
|
|
|
Mijavček
|
Aja, no kokrkol... Vglavnem vsi držimo pesti za lily.. :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:03:38
|
|
|
|
Skorpija
|
Joj lily to pa niso glih najboljše novice :(( Močno držim pesti da bo vse OK in prosim javi se še kako in kaj. Veliko sreče :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:05:38
|
|
|
|
lily25
|
punce hvala upam, da bo vsaj krvavitev oz da se bo nehal pojavljati krvav izcedek. Ze ce bo to bo zelo uspesno. Me je pa zelo strah. :rozica::rozica::rozica: lily
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:05:59
|
|
|
|
billa
|
Upam, da bo še vse uredu in, da se bo lepo končalo. :miska::miska::miska::miska::miska:zate
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:07:01
|
|
|
|
pupika
|
Lily jaz bi ti predlagala, da počakaš ene tri dni, daj ponovno kri. In če bodo nos. hormoni naraščali, je verjetno vse v redu. Jaz pa mislim, da če bi ti imela izvenmaternično nosečnost potem ne bi morala hodit, ker bi imela tako močne bolečine. Povej kaj si ti videla na UZ? Si videla kaki črni krog, ali je bilo vse tako sivo? :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:16:18
|
|
|
|
lex
|
HCG se menda vidi od vgnezditve dalje. Moji mami je G rekel, da je izvenmaternično noseča in da bo mogla takoj na operacijo, tak da po moje ni. Držim pesti zate in za tvojo pikico.
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 15:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si komaj zanosila, potem se na UZ ne more nič videt. Res oddaj čez nekaj dni še enkrat kri in če bo vrednost hormona višja je ok, če se pa niža pa... Držim pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 16:07:34
|
|
|
|
lily25
|
videla sem tudi crni krog, ni bilo vse sivo. verjetno to pomeni nekaj slabega
|
|
|
|
pregled ni najbolje uspel 9.6.2005 20:06:46
|
|
|
|
mehurčica
|
Mislim, da je to maternica.:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?