Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 8:08:20
|
|
|
|
rija
|
Mami, odpremljeni bodo v ponedeljek, ker so zaradi prevelikega navala pošli in jih dobavitelji ni mogel prej dobaviti. Maile smo vse odgovorili telefon pa je 05 906 11 00 če ga katera v bodoče rabi.....ni pa spremenjen na spletni strani. Verjamem pa, da je hudo, če mu ne moreš počistiti noska
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 8:15:33
|
|
|
|
rija
|
ja, smo očitno čisto pozabili spremeniti telefonske velja zgoraj omenjena številka, med 8.00 in 18.00 v soboto od 8.00 do 12.00 mobitel ni več dostopen za informacije....žal....ampak nekateri so sposobni klicati tudi par minut čez peto zjutraj v nedeljo....
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 13:50:53
|
|
|
|
bskrle
|
Čemu ne moreš spraviti ven potem ti babyvac ne bo pomagal, upam,da mu daješ vlažne inhalacije, sicer pa tako majhnega otroka brez slabe vesti pelješ v ZD.
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 15:42:18
|
|
|
|
ledenaa
|
Tudi brez baby vaca se da Parne inhalacije,dvignjeno vzglavje, v vsako nosnico daš po par ml fiziološke-toliko da čez drugi nosnico ven priteče,čez noč pa operil P
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 15:53:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Delaj mu inhalacije. Pa glej da imaš dovolj vlažno stanovanje. Sem pa jo peljala tudi k P. in sva tam imele par inhalacij. Pa fiziološke dost uporabi. Mi smo to dali skozi, tudi ko je bila stara okoli 3.mesece oziroma še malo manj.
|
|
|
|
RE: Aspirator za nos + nahod 26.9.2009 22:10:58
|
|
|
|
kristinaj
|
vzdigni ležišče, jaz našim dam še pod posteljo vrelo vodo v katero kapnem malo mazila proti prehladu, ki ga dobim v lekarni, po potrebi namažem prsa in pod noskom z fitobalm bimbi mazilom, dobim ga v lekarni, če ima dudo mu jo daj, ker z njo lažje diha in pa jaz nosek spucam z aspiratorjem na usta... najprej našpricam not fiziološko in potem parkrat vsako nosnico potegnem in to je to...... ene pa pravijo da nad posteljo narezano čebulo v cunji obesijo in pravijo da pomaga.... naslednjič bom tudi to poskusila... lp
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?