Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 7:19:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR po neki zmerni ceni, morda imajo kje kakšne sobe za čez noč samo? lp http://www.hostelbookers.com/hostels/slovenia/ljubljana/
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 14:12:04
|
|
|
|
ninocka
|
http://www.bit-center.net/hotel_cenik.html
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 17:52:04
|
|
|
|
Moyca_
|
hvala, bom malo prebrskala, rabim za en dan samo oz. par ur ponoči
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 18:02:50
|
|
|
|
sanja nk.
|
hotel union , drugače pa pojdi v celico...hostel celica da ne bo pomote, je super..
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 18:54:17
|
|
|
|
Moyca_
|
celica
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 18:55:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR hvala, bom malo prebrskala, rabim za en dan samo oz. par ur ponoči Poglej hostle po Ljubljani (vsi cena do 30€ na osebo, kolikor je meni znano): Aladin, Azur, Alibi,... Mogoče še zasebna prenočišča: Urška, recimo, ni draga.
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 20:28:47
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR hvala, bom malo prebrskala, rabim za en dan samo oz. par ur ponoči Poglej hostle po Ljubljani (vsi cena do 30€ na osebo, kolikor je meni znano): Aladin, Azur, Alibi,... Mogoče še zasebna prenočišča: Urška, recimo, ni draga. Kakšna Urška? lp
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 20:36:38
|
|
|
|
Oceania
|
Urška na Prulah mogoče?
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 24.9.2009 21:22:32
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz imam predavanja na Dunajski, tako da se nekam ne bi preveč daleč vozila
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 25.9.2009 7:19:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR jaz imam predavanja na Dunajski, tako da se nekam ne bi preveč daleč vozila V tem primeru imaš najbližji "Alibi hostel" na Kolarjevi ulici. Telefoniraj jim in rezerviraj posteljo. Pod "Urška" so bila pa mišljena "Prenočišča Urška" na Potrčevi ulici na Vodmatu.
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 26.9.2009 19:37:58
|
|
|
|
Moyca_
|
a ta Alibi: Cankarjevo nabrežje 27, 1000 Ljubljana samo ni na tej ulici ki si jo ti napisala
|
|
|
|
RE: Kje bi lahko v Ljubljani prespala 26.9.2009 20:27:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
En Alibi je na Kolarjevi, eden na Miklošičevi, eden na Cankarjevem nabrežju... pa še so. Vse to je ista firma.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?