|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spogledovanje
20.9.2009 8:49:43   
nicimoja
Ali je to normalno, da se moj partner, skoraj vedno kamor pridemo spogleduje s kakšno žensko, ne vem no, on jo gleda, ga pogleda ona in to se potem kr ponavlja. Jst to vedno opazim, ko pa mu omenim, pravi, da si to samo domišljam,... Sej vem, da ni prepovedano pogledati drugega, tudi jst ga, ampak, da  pa "šmiraš" v priču družine, joj, kaj šele, ko me ni zraven. Sm res bolj ljubosumne narave, to me pa pobije še veliko bolj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spogledovanje
20.9.2009 8:54:05   
Katy78
Jaz nimam nič proti, če moj mož pogleda kakšno fejst žensko, saj tudi jaz rada pogledam kakšnega simpatičnega moškega, ampak po moje je razlika med tem ali samo pogledaš ali pa flirtaš. Ker pa praviš, da si bolj ljubosumne narave, je pa res možno, da si samo domišljaš, ampak to boš najbolj vedela ti sama in nihče drug.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2009 9:18:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

ampak po moje je razlika med tem ali samo pogledaš ali pa flirtaš.

točno.

no, z mojim vpričo mene nobena ne upa šmirat....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2009 9:43:13   
Rožica I
Moj bivši je to vedno počel- jasno, da sem bila potem jaz tista, ki si je zmišljevala/narobe videla... Skratka, kasneje (precej dolgo po ločitvi) sem razumela, da se on tega sploh ni zavedal, ker se najin sin sedaj popolnoma enako obnaša, pa je star 7 let user posted image .

Skratka, to si tile sangvinični tipi, ki jim vsi impulzi iz okolice, lahko zmotijo pozornost oz se v trenutku usmerijo samo na tisto stvar, na vse ostalo pa pozabijo.

Če si dovolj pozorna, boš opazila, da gleda vse ljudi, ne samo dobre ženske (smo pa takrat seveda bolj pozorni na to, ne user posted image ?).

Če pa res samo flirta in nič ne dosežeš s pogovorom, naslednjič tudi sama očitno zaflirtaj (magari z natakarjem user posted image ) in če bo imel kakšno pripombo, mu odgovori natanko tako, kot on tebi v istem primeru user posted image ! Kasneje mu, seveda, konstruktivno razloži, da tudi ti poznaš skrite čare flirtanja, ampak da tega načeloma ne počneš, ker ga imaš rada in ga spoštuješ in DA ENAKO ZAHTEVAŠ OD NJEGA! user posted image

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2009 9:19:22   
ronja
Po moje mu samo večaš veselje do spogledovanja s tem, ko se jezišuser posted image . Verjetno se v resnici sploh ne spogleduje zato, da bi si dokazal, da je zanimiv še za druge (kar je pogost razlog), ampak bolj zato, da vidi, da je še všeč tebi, da si še ljubosumna... Ker pač to dela v pričo tebe.

Zelo verjetno se tega niti ne zaveda in verjetno dela to tudi pri drugih ljudeh, ne samo fejst puncah - mogoče je tak tip, kot je rožica opisala. Če se trudi očarat vsakogar, ne samo punc, potem to ni spogledovanje, ampak je pač tip, ki ves čas rabi potrditev iz okolice - v tem primeru ga veliko hvali, da mu dvigneš samozavest in ne bo več toliko rabil potrditve od drugih - saj ljubi so nam ipak vedno največ in njihovo mnenje daleč največ šteje...

Če pa res samo flirta, pa začni še ti ali pa čisto igrnoriraj, nekaj od tega bo ziher palilo. Moj bivši je bil tak spogledljivček - sicer do vseh ljudi, ampak pri puncah se je pa še bolj potrudil, zato, ker je hotel, da bi bila ljubosumna (kar mi je tudi čisto prostodušno priznaluser posted image ). Ampak jaz res nisem ljubosumen tip in mi je to gladko dol viselo, njega je pa jezilo 100/h!user posted image POtem se je pa jezil, ko je kaka punca vzela njegovo flirtanje bolj zares, kot si je on predstavljal, jaz sem mu pa popolnoma nesočutno rekla, da je popolnoma sam kriv, kaj ji pa daje napačne signale.user posted image Sicer sva bila takrat oba bolj takauser posted image , samo da njemu ni bilo glih vseeno, kako me je kdo gledal in jaz njega/njo - čeprav si težit ni upal, ker ne prenesem ljubosumnih moških, hehe.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2009 11:11:35   
Anonimen
Kako določimo mejo med normalno komunikacijo in flirtanjem? Pogosto se dogaja, da ljudje ne razumemo sporočila drugih, ker določen vzorec obnašanja (verbalna, telesna komunikacija) povezujemo z lastnimi izkušnjami pri razumevanju sporočil podobnih vzorcev v preteklosti. Če za Slovence lahko rečemo, da obstaja nek kolektiven vzorec pri komunikaciji, ki predpostavlja večjo formalnost odnosov, kjer se telesni stik (stisk roke, objem ali celo poljub) ne ceni toliko oziroma je bolj sprejemljiv v striktno intimnih odnosih, kjer se čustva toliko ne izražajo (smeh, jeza ipd.), kjer kompliment ni tako pogost in običajen ali pa celo nosi negativno sporočilo (rado se razume, da se za tem skriva nek oseben interes), potem lahko nekdo, ki je v odnosu z ljudmi bolj oseben, s svojim načinom komunikacije pošlje "napačno" sporočilo drugemu. "Napačno" zato, ker ga naslovnik dekodira po svojem kodnem sistemu in sporočilo nosi "napačno" informacijo, zato lahko nekdo razume objem, poljub ali pa samo stisk roke popolnoma drugače kot je dejansko njegov namen, pa se potem recimo rado dogaja, da ljudje, ki vidijo moškega in žensko, ki se med plesom držita za roke razumejo kot očiten dokaz, da sta v neke vrste ljubezenskem razmerju. Tako je podobno lahko vzpostavljanje neformalnega medosebnega odnosa med dvema tujcema kaj hitro v očeh drugega lahko razumljeno kot očiten flirt. 

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 21.9.2009 11:20:47 >

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2009 14:27:54   
roberta
uh... jaz ne vem, če bi lahko tako živela. in mislim, da bi bil vsak ljubosumen, če bi se njegov partner spogledoval v pričo njega, ne samo ti. to je zame temeljno nespoštovanje partnerja, njegovih čustev, njegove osebnosti... to je prav poniževanje.

groza. mi je prav hudo zate.

kaj narest pa pojma nimam: če se noče pogovorit o tem, če konec koncev celo zanika... potem si v dreku. ker ali noče tega priznati sebi, ali pa samo tebi. ne vem, kaj je slabše. bi pa jaz poskusila razložit, da je to boleče, da se takrat počutim manjvredno, neljubljeno in grozno.... če mu to ne bo stopilo do srca... pa ne vem...user posted image

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2009 15:22:23   
Anonimen
Spogledovanje vpričo družine? To verjetno misliš tud vpričo vajinih otrok? Me prav zanima kako otrok dojema vse to, da se ati spogleduje z drugimi, mamica pa zraven žalostna in slabe volje. Pomoje mu je kr hudo no, tako kot mamici.
Če bi te že hotel narediti malo ljubosumno bi lahk izbral tud drug način, ne pa vpričo drugih. Če bi se meni to dogajalo, sploh ne bi mogla več s parnerjem kam v javnost, ker bi bla skoz ponižana.

< Sporočilo je popravil ena pač -- 21.9.2009 15:23:56 >

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2009 16:23:15   
ksenija12
pa jo še ti poglej..in mu na hudomušen način daj vedeti, da veš, kaj dela...malo pokomentiraj njeno postavo, kaj pripomni...malo se pohecaj iz tega takrat ko to dela...in tako vaju bo njegovo spogledovanje povezalo namesto razdvojilo in skregalo...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2009 20:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

ampak po moje je razlika med tem ali samo pogledaš ali pa flirtaš.

točno.

no, z mojim vpričo mene nobena ne upa šmirat....user posted image

ti si mi neka opasna žena user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2009 20:06:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Ali je to normalno, da se moj partner, skoraj vedno kamor pridemo spogleduje s kakšno žensko, lj.

Meni ni.
Kako je pri tebi, ne vem.

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2009 20:15:03   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

Ali je to normalno, da se moj partner, skoraj vedno kamor pridemo spogleduje s kakšno žensko, lj.

Meni ni.
Kako je pri tebi, ne vem.

Se pridružujem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?