|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno sem rodila
8.6.2005 14:48:07   
ema&aljaž
29.5 sem rodila fantja maia

je vredu zdaj pa ne vem kako mu urediti sobo

propsim pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   končno sem rodila
8.6.2005 15:07:35   
Margareta
cestitam za otročka, kaj glede sobe te pa zanima? Jaz bi, če bi imela prostor lepo prebarvala v kakšno oranžno barvo (no zdaj je že prepozno), potem pa opremila v barvi, ki bi prevladovala, npr zeleno posteljnino, zeleno previjalno, pa tako naprej

(odgovor članu ema&aljaž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   končno sem rodila
8.6.2005 15:14:38   
mamsi
:rozica::rozica::rozica: za vaju.

Odvisno, ali boš imela previjalno tut tam al ne, ali boste spali skupaj,...

Midva imava zakonsko, poleg nje postlco od tamale, not gre še ena omara in se zadeva konča. Imam pa previjalno kar v kopalnici, blizu vode, ker imamo tam dovolj prostora.;)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   končno sem rodila
8.6.2005 17:12:18   
Anonimen
Čestitke..kdo je Tia&Lu?:zmeden2::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   končno sem rodila
8.6.2005 17:15:27   
dory
jah soba je ponavad urejena kukr tolk se pred prihodom mulcka...al pa sem jest prevec rada skrbna in natancna:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   končno sem rodila
8.6.2005 19:24:21   
india
Vseeno mi pa ni jasno, zakaj ?????, zakaj nisi prijavljena???? Nateg, 100%!:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   končno sem rodila
8.6.2005 19:59:59   
Anonimen
Jaz bi tudi imele dvojčka..George Bush, pridi še k meni malo na obisk, pol pa splini kot najin tati:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Že vajena:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   končno sem rodila
8.6.2005 20:23:53   
vesnaRR
Pa dobro pa kaj vam je? Če vas ne zanima in nimate kaj pametnejšega za povedat temo preskočite!

In nehajte se že skrivat za anonimnostjo, ker jaz točno vem kdo ste.

Lp, Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 8
   končno sem rodila
8.6.2005 20:59:39   
CatJa
Men tud ni jasno za kaj se gre :zmeden2:

Ema ti pa mogoce poglej v kaksno revijo za opremljanje. Npr. v Ikeinem katalogu lahko dobis kar nekaj idej, pa tudi v kaksnem katalogu Quelle, Neckermann, kjer prodajajo pohistvo. Sicer je pa vsa finta itak v barvah, od pohistva rabis tako samo posteljico in previjalno, pa kaksno omaro. No mogoce, ce bos spala zraven otrocka se posteljo zase.

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   končno sem rodila
8.6.2005 22:50:02   
Pupica
matr kva vse ne opazte.Jaz sem pa čist blont za take stvari:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Go Vesna!;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   končno sem rodila
16.6.2005 17:02:19   
ema&aljaž
zakaj te spominjam na drugo osebo????

ne razumem kdo pa je to tia&liu

lp:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?