|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 11:25:16   
Joly
Cao!
Ravnokar sem prebrala seznam nosečk in ugotovila, da vas je nekaj tudi iz Izole. Sama sem tudi noseča in imam prvi pregled šele 21.6. pri Dr. Rožič Vičič v Zdravst. domu Izola, pa me zanima, če jo katera pozna, ali je OK, se da z njo vse pogovorit ipd. Namreč sem si jo sedaj izbrala in me je vzela, čeprav ima ful gužvo.

Imam pa še eno vprašanje za vse na forumu: po izračunih naj bi bila sedaj v 7t in sploh nimam nobeneča občutka, da sem res noseča oz. sploh še ne verjamem zares!! Nekatere pravijo, da takoj čutiš, če si noseča, jaz pa nisem opazila oz. občutila še ničesar. Mogoče se mi je le malo napihnil trebuh, ker verjetno je še malo prezgodaj, da bi se poznal od otroka.

Vsem lep pozdrav z obale. :morje:

Joly
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 11:31:59   
pat
:rozica:hja, js sem v 13. tednu pa ni nč z mano... morma bit vesele...nekatere majo take težave, da je ob njihovih meni slabo

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 11:34:56   
marty5
Prav lepo prebrat, da je še nekdo iz rodne Izole - sedaj sem že nekaj časa bolj koprčanka :)

Glede Rožičeve. Imela sem jo eni 2 leti. Sicer je splošno mnenje o njej, da je super diagnostik, a kaj ko je tako tiha in ti nič ne pove. Pa včasih je taka muhasta. Enostavno sem jo zamenjala. Kar se strokovnosti tiče, pa večjih kritik nisem zasledila.

Jaz še delam na tem, da bi bila noseča, pa še nič ni ratalo :((

Želim ti krasno nosečnost ter predvsem zdravega in srečnega otročička.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 11:36:47   
primur
Ciao,

jaz sem tudi primorka preseljena v Ljubljano in preden sem zamenjala G je bila ona moja G. Meni je bila zelo všeč in sem se lahko z njo vse pogovorila, drugačno mnenje pa je imela moja sestra, ki je pravla, da se z njo ne da komunicirati in da vedno, ko je bila na pregledu jo je nadrla, da ne dela prav. Od mojega brata punca jo je imela v času nosečnosti in je bla z njo zeeelo zadovoljna, ker ji je skoraj vedno delala pregled z UZ. Tako, da mislim, da je odvisno od vsake posameznice. No upam, da sem ti pomagala.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 11:47:45   
UPANJE
Ciao
jaz pa sem iz KP.Prvi pregled imam 16.06. Nobenih posebnih znakov le občasno špikanje v jajčnikih. Včasih se vprašam ali sem res noseča.Moja G je Guzej-eva, o dr. Rožičevi pa ti povem,da je imela moja sestra zelo slabe izkušnje,celo njeno življenje je bilo ogroženo.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 14:23:31   
Anonimen
Jaz sem pri Rožičevi...mnogo slabih besed na njen račun je slišat.
Moja hči je šla stran od nje,jaz vsrajam.
Zadnje čase se da pogovorit z njo,vsaj meni je na dolgo in široko razložila potek operacije-konizacije.No pravijo,da je odvisno od dnevov njena volja...pa nismo vsi po vremenu?

(odgovor članu Joly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 15:33:44   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem njena pacientka in tudi jaz sem z njo zdaj zadovoljna. Je pa splošno znana po svoji neprijaznosti in zadirčnosti, jaz sem jo že večkrat slišala, kako se je na koga drla in bila pri tem zelo žaljiva.
Pri meni je poskušala enkrat in takrat sem se lepo vsedla nazaj in ji povedala, kaj si o njenem odnosu mislim. Od takrat naprej je zelo prijazna.

Na živce pa mi gre njena sestra (ta mlada), ki se obnaša kot ena ubrisana kokoš.

Rožičeva je mojo nosečnost vodila zelo korektno, vsakič naredila UZ, ni škrtarila s preiskavami in resno jemala probleme, ki sem jih imela.

Kako boš z njo zadovoljna, je odvisno od tvojega značaja. Če si bolj plašna in zadržana, ti jo odsvetujem.

(odgovor članu Joly)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 16:52:53   
Andy13
Pozdravljena izolanka!

Jaz sem iz Kopra priseljena v Izolo, ma se sedaj počutim kot prava izolanka. ;) Noseča sem 15 tednov in počutje je prav dobro, moti me le utrujenost in se nimam kaj pritoževati. Pred nosečnostjo sem bila pri dr. Vitezici in ker sem slišala par pikrih na njegov račun, sama nisem imela nikoli problemov, sem kar iz preventive ginekologa zamenjala. Zdaj sem pri dr. Deisingerju v bolnici in sem zelo zadovoljna. Je zelo prijazen in vedno pripravljen razložiti. Če želiš greš lahko k njemu na pogovor (ob četrtkih popoldan je dežuren) in ga prosiš ali bi te vzel, malce pojasniš svoje dvome in skrbi...Toliko kot nasvet.

Lepo se imej, Andy

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 18:14:52   
valentina.

Jaz sem včasih hodila k Rožičevi. Vse je bilo OK, dokler mi je samo pisala recepte za kontracepcijo in naredila letni pregled. Hudo pa je ratalo, ko sem imela dva ss in se z njo ni dalo prav nič pogovorit, nič vprašat. Zadirčna in žal tudi nesramna ... Sem jo kar menjala in ni mi žal. Če pa nimaš problemov, pravijo da je se da shajat z njo. Mogoče si izbira samo neproblematične pacientke :zmeden2:?

LP

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pozdrav iz Izole
8.6.2005 20:02:43   
anajmad
Dobrodošla na RR.Jst še nisem:nosecka:,ampak upam da bom kmalu.Sem pa prau iz Izole,tako verjeten,da se bova srečali kdaj.
Za Rožičevo :zmeden:eni jo hvaljo,eni jo grajajo,tko kot vsakega dohtarja.Izkušenj pa z njo nimam,ker nisem nikol hodila k njej.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pozdrav iz Izole
9.6.2005 10:21:08   
Joly
Hvala vam za vse informacije. Zdaj prav ne vem, ali sem se prav odločila. Rada bi pa z vami delila mojo izkušnjo glede izbire ginekologa.
Da začnem na začetku. Tudi sama sem preseljena v Izola, tako da sem prej hodila v Zdr. dom Koper, kjer sem pred mnogimi leti imela dr.Arharjevo, ki pa je šla že zdavnaj v pokoj in od takrat nisem bila več na pregledu (to je moja največja napaka, tega se zavedam). Ko sem ugotovil nosečnost, sem si rekla, da bi rada imela zdravnico. Pa sem se najprej odločila, da bi šla v Postojno h ginekologinnji. Pokličem gor in mi rečejo, da sploh ne vzemajo novih pacientk, tudi če si noseča. Malo razočarana, pa vendar se sprijaznim in rečem, OK grem v bolnico v Izolo, tudi tam so zdravnice. Pokličem in sestra mi spet reče isto. Sem ji razložila svojo situacijo in mi reče, naj grem v dispanzer. Takrat sem poklicala k dr. Rožičevi, pa mi je prvič tam sestra spet povedala, da sploh ne jemljejo novih pacient. Ko sem ji razložila, da so me že drugje zavrnili in da bi rada imela zdravnico, ker v Kopru sta samo dva zdravnika, je rekla naj pokličem naslednji dan, da bo vprašala zdravnico. Po njenem galsu sem mislila, da itak ne bo hotela me vzeti. Vam povem, da sem bila tako žalostan, da sem se skoraj zjokala. Kako je možno, da si noseča, pa te nikjer ne vzamejo. Vsi na široko razlagajo, da moramo povečati rodnost v Sloveniji, potem pa doživiš tak šok. Sem celo že napisala pismo ministru Bručanu, sam potem sem se premislila, čeprav bi mu jo morala posalti, da vidi kaj se dogaja. No, ko sem spet poklicala k Rožičevi je sestra vprašala zdravnico in ta je rekla OK. Bom vidla, kako se bo obnašala, sigurno pa se ne mislim pustit kej zajeb...
V glavnem vse skupaj je bilo neverjetno. Poznam svoje pravice in lahko si izberem tistega zdravnika, ki želim. Sej, če ne bi bila noseča bi še razumela in bi bila pripravljena počakati na pregled tudi 2 leti. Ko sem pa zanosila, sem mislila, da te obravnajajo drugače. Sej razumem, da imajo polno dela, sam kaj naj bi rodila kar na cesti!!!!
Ostala sem zelo razočara nad našim zdravstvom.Če bi imela kakšno vezo, bi me pa sigurno takoj vzeli, samo to ni pravično. Ni noramlno, da si na celi obali oz. primorski ne moreš izbrati ginekologinje oz. da te sploh ne vzamejo, čeprav si že noseča!!!

No malo sem se razpisala, upam da mi oprostite. Mogoče bo to prebral še kdo drug in bo to sporočilo malo zaokrožilo tudi na tiste naslove, ki bi morali to vedeti.

Vsem želim čim lepšo nosečnost, pa zdrave otročičke.

LP

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pozdrav iz Izole
9.6.2005 11:26:31   
spacey
Ojla Joly!

No jst sm tudi iz obale, točneje iz Pirana oz. Belega križa. :)

Jst imam tudi Rožičevo in ti povem, da je bila do mene tudi hladna in "odsotna" oz. vedno gleda v mizo in papirje nikoli tebe v oči, no in to me malo moti, ampak ok. Tudi meni je bila na začetku nosečnosti zoprna in sem jo tudi želela menjati, potem pa je imela ona en problem in ji je moj fant pomagal, tako da od takrat je bila čisto drugačna...beri: prijazna, dobre volje in celo nasmejana.

Moram it, ker me tamauček kliče...papa

Lp in srečno!
:kuza:

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?