|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novalac AR in flaške
17.9.2009 22:02:25   
misamuk
Ojla punce, 2 vprašanji:
- tiste ki uporabljate (no, vaši pikciuser posted image ) Novolac AR mleko: kje ga kupujete ? Se res splača po njega v Avstrijo ali Italijo ? V naši lekarni AR1 stane 10,7EUR za 400g piksno.
- pa še glede flašk: do sedaj sem imela male (125ml) Aventove flaške z NUKovimi cuclji. Sedaj rabim večje flaške (hvalabogu je mala začela oreng jest), pa sem malo gledala flaške, ker bi rabila eno, ki se ji "skala" začne vsaj pri 30ml pa da je recimo 200, 250ml flaška. Ker sem malo preveč zaskrbljena glede tega koliko poje, mi je precej važno, da vem ali je ostalo v flaški 40ml ali 20ml. Aja, če je pa lahko še luškana flaška bi blo pa mami v večji estetski užitekuser posted image  Imam eno veliko Aventovo flašo, pa je sicer skala OK, ampak flaška je pa grda. A ma NUK kakšne lušne ? Po internetu sem gledala flaške v tujini (UK. USA), pa majo tok srčkane (ampak nočejo pošiljat), pri nas pa ena velka prozorna brezvezna žalost. Pa ne se mi režat, ampak res bi rada mela kakšno kjut flaško, za moj užitek.
Pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novalac AR in flaške
17.9.2009 22:32:39   
L1ana
Meni so všeč Tommee Tippee-jeve flaške Closer to Nature. Skala se začne pa pri 30 ml. LINK

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2009 7:54:48   
Hope2
Navaden novalac se splača it iskat, ker za isto ceno dobiš 800g. Medtem ko AR formula ni taka razlika, je samo ene 2  evra za isto količino. Če nakupiš večje količine se že pozna, če ne pa se ne splača

Za flaške pa ti ne znam pomagat, stvar okusauser posted image , men lepota na flaškah ne potegne, mi je vseeno kaka je, sem da mali vleče in si jo lahko sam držiuser posted image .

(odgovor članu L1ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2009 9:19:10   
Andromeda
Mi uporabljamo nukove flaške - plastične, 300ml-litrske in skala se začne pri 30 ml. Kupujemo jih v Mullerju, kar se estetike tiče so meni osebno všeč, imajo poslikavo z motivi živalic in različne barve navojev.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2009 9:24:31   
Andromeda
Evo, še link, da vidiš, kako so luštne user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165416

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2009 5:49:18   
pigor
Seveda se splača.

AR je v avstriji oznaka S, cena pa je 7,60€ za 400g škatlo. Vzameš 5 škatel, greš še tankat, pa si prišparala za pot ;)

Navaden novalac pa je 9,95€ za 800g, kar je občutna razlika glede na ceno pri nas za 400g.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?