|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solarij
8.6.2005 10:17:47   
billa
Ker se bliža poletje in sem ratala čez zimo bela kot mleko:)- sem se odločila, da grem v solarij po malo barve.
Sem pa ravno v obdobju ovulacije pa me zanima, če mislite, da lahko solarij kakorkoli škoduje?
Mislim, da ne bi smelo bit panike, ampak vseeno raje preverim;)
Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   solarij
8.6.2005 10:40:45   
rinka
tudi jaz sem ravno začela spet hoditi na solarij pa bova z :love: tudi začela delati na naraščaju. ovulacijo bom imela pa zdaj en dan. zdaj pa tudi mene skrbi če sploh še lahko hodim na solarij. namen sem imela počakati še kakšen mesec da bi začeli delati na dojenčku pa ne zdržim več.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   solarij
8.6.2005 11:04:50   
Anonimen
Ko sem bila že noseča, pa še nisem vedela, sem bila vsak dan v solariju. Pa sem vprašala dr. Pušenjaka o tem, pa je odgovoril, da solarij nikakor ne škodi otročku in ne telesu, da je to enako kot sonce. A sem potem vseeno nehala hodit zaradi pregretja telesa. Glede ovulacije pa sploh ni nobene panike, lahko se komot sončita.;)

(odgovor članu billa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   solarij
8.6.2005 11:04:56   
simonas
Kolikor jaz vem vročina ni dobra v času O (zato tudi odsvetujejo savno), pa tudi pretirano sončenje odsvetujejo v času :nosecka:, ker se pojavijo nosečniške lise.

Vem da vaju to ni razveselilo, a vse je odvisno od vajinih želja in prioritet.

Simona:nosecka:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   solarij
8.6.2005 12:26:40   
pinka
Jst sem tudi ginekologinjo vprašala glede solarija in ji povedala, da bi pred poroko - glede na to kakšno vreme imamo, rada šla parkrat v solarij. Ampak res samo 3x ali 4 x po 5 minut (turbo solarij) Pa mi je rekla, da tako mali obisk ne more škodit, če pa pretiravaš, pa seveda ni fajn!!!

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   solarij
8.6.2005 13:44:55   
billa
Boh...zdaj pa vedi kaj je prav:zmeden:
Vrjetno bo res tako kot praviš pinka, če ne pretiravaš ne škodi.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   solarij
8.6.2005 14:18:43   
Anonimen
billa v pod izolsko bolnico zraven bivše kovinotehne tam kjer je fitnes,fajn solatij večkrat po deset minut,pa boš rjava.
Jaz imam moj solarij na terasi;)samo,da te dni ne dela je bol švoh sevanje:)-

(odgovor članu billa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   solarij
9.6.2005 9:57:46   
rupeta
Jaz sem lansko leto dobila za rd kupon za solarij in ker smo se odločili, da bomo delali na dojenčku, ga nikakor nisem hotela izkoristiti.
Ko potem iz meseca v mesec ni bilo nič, sem se maja odločila, da začnem hoditi. In kaj se je zgodilo, zanosila sem! Tako, da bi jaz rekla, da v času ovulacije in začetni nosečnosti ni nevarnosti. Po pozitivnem testu pa sem prekinila z obiski.

lp,:duda:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.