donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz pa nimam tovrstnega zvezka, ampak urejam samo fotoalbum, poleg tega pa pišem še v en zvezek dogajanje, ampak tukaj manj same podatke, ampak bolj moja občutenja do hčerke, kakšna je sedaj, ko je majhna, kako jo midva dojemava, kako sva jo sploh splanirala, pričakala... Velikokrat sicer nimam časa za to, sem pa letos poleti na dopustu med popoldanskim spanjem hčere (in moža) napisala enih 70 strani... po mojem bo zelo rada kasneje pupa to prebirala. Za dojenčkove albume se pa nisem odločila, ker se mi zdijo primerni za sedaj, ko otrok tako še tega zvezka ne gleda, ko pa je že bolj odrasel, pa se mi zdi preveč pootročeno vse skupaj, pa včasih kakšne slike ali podatka nimaš in tako sameva tisto mesto... Meni je moja mama tudi izpolnjevals tak album - moj prvi album, do 6. leta starosti ... Moram rečt, da se mi sploh ne zdi pootročen, ampak ga naravnost OBOŽUJEM Prelistala sem ga že miljonkrat, rada preberem, kako sem rasla, kere pesmice sem mela rada itd. Svoji pupi sem tudi kupla tak album in ga tudi redno izpolnjujem in verjamem, da bo tudi ona enkrat rada prebirala ta album Svoja občutenja pa tudi jaz pišem v en zvezek, začela pa sem že pred rojstvom, z dnem, ko sem izvedela, da sem ... Ampak to ji bom najbrž pokazala šele, ko bo odrasla. Tako da punce, jaz mislim, da je tak album neprecenljivo darilo otroku (pa tudi taki zapisi, kot jih ma slovenka) - vsaj meni je
|