|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Body ali majčka
6.6.2005 13:08:34   
bambolina
Prav res vas moram vprašati. Kaj imajo vaši malčki običajno oblečeno - majico s kratkimi rokavi ali body? Ravnokar sem govorila z mami in mi je dajala nasvet, da tak majhen otrok (sin ima 17 mesecev) pa res ne sme imeti majico s kratkimi rokavi, ker mu piha v ledvice in da je zadnjič vidla, ko smo prišli k njej na obisk, da ima samo majico pa nič čez ledvice. Kaj zdaj? A potem vse majce stran vržem? Jaz se z njo nisem strinjala, ampak ona je pa še kar trdila svoje....Sem rekla, da je bilo zunaj 30 stopinj, pa se ni udala, vztrajala je pri svojem - čez ledvica mora bit ali pa hlače z naramnicami čez majico.
No, dejte mi zdej ve povedat kako jih oblečete? Sej za vrtec ne rečem, da je res bolje, da je v bodyju, ampak drgače?
Thx za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Body ali majčka
6.6.2005 13:14:58   
viv_
Jaz ji dam body s kratkimi rokavi, ali pa body brez rokav pa majčko čez. Jaz ji dam body prav zaradi ledvičk, pa še ker vem, da meni tudi paše, če imam ledvica pokrita :)

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Body ali majčka
6.6.2005 13:20:01   
Anonimen
Jza ga nisme imela bodyju, ko je bil star par mesecev in je bilo ful vroče. Je bil v majčkah. Če pa je bolj hladno, je pa res mogoče bolje, če je v bodyju.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Body ali majčka
6.6.2005 13:25:21   
india
Kot je rekla Splišni, odvisno od vročine, če je fejst vroče, samo v majčki in kratkih hlačkah, včasih smo v bodiju, sploh samo doma. Kadar je pa hladneje, pa bodi, preko majčka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Body ali majčka
6.6.2005 13:25:55   
viv_
Pa dokler leži ni panike, je tko prmir... Teli mulci pa skoz okrog skačejo, 3/4 časa prečepijo v kakšnem pesku. Sploh ko čepi ima sigurno oddelana ledvica...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Body ali majčka
6.6.2005 13:34:21   
lex
Odvisno je od vročine. Ampak najboljše je res, da mu daš spodaj body brez rokavov in čez majčko. Tud jaz sem se spraševala kaj naredit ko pa so mi prinesli full majčk za darila. Pa še bolj kot ne leži.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Body ali majčka
6.6.2005 14:07:26   
Anonimen
Filip bi zgorel, če bi imel bodi brez rokavov in povrhu še kratko majčko.:zmeden2: Uporabljam ali samo bodi ali samo majčko. Če je bolj hladno, potem bodi. Majčk ima ogromno in jih zatlačim v hlačke ali pa v ima hlače z naramnicami. Če je 30 stopinj, so otroci skorajda goli. Zato menim, da je odveč in bodi in majčka.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Body ali majčka
6.6.2005 14:08:18   
Lorian
Se strinjam, da je body boljši, sploh, če je mrzlo.
Ampak, ko ne bo imel več pleničke tudi body ne pride v poštev. Tako, da se nič ne sekiraj, če se tebi zdi, da je dovolj oblečen, je dovolj oblečen in pika.
Ko pa greš k mami, mu daj pa body gor, pa bo vse ok.;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Body ali majčka
6.6.2005 14:12:58   
Anonimen
Tudi ko greš k mami, naredi tako, kot se tebi zdi prav - ampak po pameti. Če je mraz ali piha, body, prejšnji teden v tisti vročini pa bodi res ni imel smisla, je bilo prevroče za dvojni rokav.

Kam boš pa prišla, če se boš mami pustila komandirat...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Body ali majčka
6.6.2005 14:14:28   
bambolina
Ma sej imate vsaka po svoje prav. Hvala za nasvete!
Lep dan,

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......