Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prijava podnajemnika-KAM?Kako?.... 14.9.2009 11:47:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
mož je sicer bolj v tem, ti pa lahko malo po kmečko tut jaz povem. Midva imava najemno pogodbo, ki se jo podaljšuje vsako leto- to urejaš na občini, tam najemno pogodbo tudi dobiš (v obliki obrazca). Davka od najemnine gre cca 2 mesečni najemnini na leto. Evo, toliko vem
|
|
RE: prijava podnajemnika-KAM?Kako?.... 14.9.2009 13:19:34
|
|
|
|
glen
|
flas ha hvala
|
|
|
|
RE: prijava podnajemnika-KAM?Kako?.... 14.9.2009 18:29:34
|
|
|
|
honey
|
MOževi starši so začeli oddajat hišo. Preverila sem na DURS-u, kako je z davkom, pa so mi rekli, da 1x letno - ne vem več točno, do kdaj, do enega meseca (januarja do marca enkrat) prijaviš davek od najemnine. Davek te pride menda 1-2 mesečni najemnini. To je vse, kar potrebuješ. Na občini pa urediš začasno bivanje zaradi najemnika, ne zaradi tebe.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.