|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo za šalo malo za res
8.9.2009 17:59:34   
tanjusi
RES da me ne bo katera obsojala- ali mi lahko katera izda recept za punčkouser posted image mislim kako se jo nardi?user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malo za šalo malo za res
8.9.2009 18:06:22   
Teni_
No vidiš, mi pa očitno delamo same punčke. Samo ne me vprašat kak, ker ne vem. Pač rata:)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2009 18:08:27   
Spark
Seksat vsak dan.
Ma smo se enkrat nek pogovarjali in smo ugotavljali, da tisti ki smo seksali vsak dan, smo dobili punčke, in tisti ki so seksali enkrat na 3 dni pa fantke user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2009 18:17:32   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Seksat vsak dan.
Ma smo se enkrat nek pogovarjali in smo ugotavljali, da tisti ki smo seksali vsak dan, smo dobili punčke, in tisti ki so seksali enkrat na 3 dni pa fantke user posted image .

Se ne strinjam. Tisti mesec ko sem zanosla sem seksala 2-krat, pa je nastala punčka user posted image Tako da čim manj seksat pa mogoče bo user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2009 18:17:48   
tanjusi
seksali vsak dan, smo dobili punčke, in tisti ki so seksali enkrat na 3 dni pa fantke user posted image .

tole bi pa blo dober sprobatuser posted image po moje bo še možek bolj navdušen kot jazuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2009 18:18:55   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Seksat vsak dan.

Se ne strinjam. Tisti mesec ko sem zanosla sem seksala 2-krat, pa je nastala punčka user posted image Tako da čim manj seksat pa mogoče bo user posted image

no zdaj se pa že odločteuser posted image kak naj človek pol veuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2009 18:47:19   
Hope2
Mož si naj kavbojske škornje obuje, garantirano deluje

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2009 19:00:18   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Mož si naj kavbojske škornje obuje, garantirano deluje

hahahahauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2009 19:01:00   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

RES da me ne bo katera obsojala- ali mi lahko katera izda recept za punčkouser posted image mislim kako se jo nardi?user posted image

glede na to, da imam doma 2 fanta, ti ne znam povedat recep za pupo....ampak tudi mene zanima touser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 19:24:58   
*alja*
Pri nas pravijo da mora met bataše (gumijasti škornji ki jih imaš v hlevu) obute ko seksa, baje da je pol punčka. Sam noben ni rekel če jih moraš oprat al kar take "drekove" iz hleva uporabit user posted image

Sprobaj vse recepte enkrat bo ziher punčka user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2009 19:26:53   
tanjusi
Sprobaj vse recepte enkrat bo ziher punčka user posted image

aha če ne 9. otrok pa deseti ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 20:00:34   
Spark
Alja jaz sem slišala če maš škornje da dobiš pol fantka.
Zdej pa ugibaj.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2009 22:50:31   
sazi
Kolikor je menda dokazano, so semenčice "moškega spola" hitrejše, a manj vzdržljive od "ženskih".
Torej, če sexaš vsak dan, je vedno na voljo dovolj hitrih semenčic, da pridejo do zrelega jajčeca in dobiš fantka. Če želiš punčko, je pa treba semenčice v akcijo spustiti cca 3 dni pred ovulacijo - v tem času moške omagajo, ženske pa lepo počasi pridejo do jajčeca.
Večina parov, ki jih poznam ima najprej fantka in potem punčko - če malo pomislim, mi je ob razumevanju zgornje razlage popolnoma jasno zakaj...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2009 22:55:08   
Spark
Sazi zdaj se je pa naša pijana teorija polomila. user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2009 10:43:13   
NATAŠA35
jaz vam ne znam pomagat, ker sem vse to že sprobala, pa so do sedaj samo fantkiuser posted image user posted image ...poskusili, smo z hrano, položaji,...zdaj pa čakamo, če nam je ratalo v 4-to, čakam na NS, če se bo videlo...

aja pa pravijo, da morate za punco veliko seksat, in to še pred ovulacijo, ker semenčice y (za fante) ne preživijo in hitro pomrejo, in ženska naj ne bi doživela orgazma...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2009 12:07:21   
isabeaux
Tanjuši ok takole je :

Če želiš punčko:

1. ženska naj ne bi imela orgazma, ker je ustje potem bolj odprto za xx celice - semenčice kot pa sicer, ker če imaš orgazem se ustje krči in skozenj lažje pridejo in smuknejo **** semenčice...

2. naj bi se večkrat seksalo...oz. po možnosti vsak dan, ker je potem v spermi več xx semenčic kot ****....

3.  to da semenčice xx so bolj počasne in vztrajnejše, drži...ampak zelo malo verjetno je v praksi, da če sexaš na 3 dni, da boš res hitro postala user posted image , če imaš čas in želiš to teorijo sprobat, pa načeloma drži, da so potem prej punčke kot fantki...

4. pri sexu, bodi zgoraj in penis naj ne bo pregloboko v vagini, med izlivom...ker potem morajo semenčice dalje plavat in spet bna cilj prej pridejo xx - i...

5. če je partner v stresu par dni pred  glavnim odnosom bo verjetno punčka, če pa ni v stresu pa fantek...

6. Ni nujno, da z vsemi varijantami prideš do punčke, saj je zelo odvisno od moža kakšne semenčice ima ...ni 50 / 50 punč in fantkov...pri enih je razmerje celo 90 / 10 za fantke...ali obratno in zato lahko par poskuša vse...pa je zmeraj isti spol...

Tko, zdaj pa velik sreče...user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2009 12:10:25   
isabeaux
Aha pa še primer iz prakse...hehe

Prvo imamo pupo...drugega fantka...

In prvič sva na dan o sexala...drugič sva na dan o sexala...

Prvič nisem imela orgazma...drugič je bil...

Prvič je bil misionarc..drugič jaz zgoraj...

Prvič je mel partner ful stres v službi...drugič je bia druga služba izi varijanta...

No in torej nekako nam je uspelo nardit par...user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2009 15:35:12   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

5. če je partner v stresu par dni pred  glavnim odnosom bo verjetno punčka, če pa ni v stresu pa fantek...

Torej vsak dan ga fajn razkuri in pol ko bo gorelo še v postelji, bo ziher punčkauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.9.2009 16:03:44   
Rakica_80
Ma kakšne pišete, prav sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2009 16:58:57   
Anonimen
jst mam 2 fanta. 8 in 6 let. in pužo staro 3 tedne.
kako nama je "uspelo" pojma nimam. mi sexamo vedno po istem principu.
se pa strinjam s tem, kar je napisala sazi. so bile opravljene raziskave, ki potrjujejo to teorijo.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2009 17:00:20   
Anonimen
aja, sem se spomnila, da to teorijo lahko jst spodbijam. namrec nasa nina je nastala kot posledica sexa na dan ovulacije. tko da.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.9.2009 20:20:01   
tanjusi
Tanjuši ok takole je :

Če želiš punčko:

1. ženska naj ne bi imela orgazma, ker je ustje potem bolj odprto za xx celice - semenčice kot pa sicer, ker če imaš orgazem se ustje krči in skozenj lažje pridejo in smuknejo **** semenčice...

2. naj bi se večkrat seksalo...oz. po možnosti vsak dan, ker je potem v spermi več xx semenčic kot ****....

3. to da semenčice xx so bolj počasne in vztrajnejše, drži...ampak zelo malo verjetno je v praksi, da če sexaš na 3 dni, da boš res hitro postala user posted image , če imaš čas in želiš to teorijo sprobat, pa načeloma drži, da so potem prej punčke kot fantki...

4. pri sexu, bodi zgoraj in penis naj ne bo pregloboko v vagini, med izlivom...ker potem morajo semenčice dalje plavat in spet bna cilj prej pridejo xx - i...

5. če je partner v stresu par dni pred glavnim odnosom bo verjetno punčka, če pa ni v stresu pa fantek...

6. Ni nujno, da z vsemi varijantami prideš do punčke, saj je zelo odvisno od moža kakšne semenčice ima ...ni 50 / 50 punč in fantkov...pri enih je razmerje celo 90 / 10 za fantke...ali obratno in zato lahko par poskuša vse...pa je zmeraj isti spol...

zdaj pa najbolje da si tole skopiram pa nad posteljo obesim!!!user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2009 8:52:32   
Hope2

Tanjuši ok takole je :

Če želiš punčko:

3. to da semenčice xx so bolj počasne in vztrajnejše, drži...ampak zelo malo verjetno je v praksi, da če sexaš na 3 dni, da boš res hitro postala user posted image , če imaš čas in želiš to teorijo sprobat, pa načeloma drži, da so potem prej punčke kot fantki...

5. če je partner v stresu par dni pred glavnim odnosom bo verjetno punčka, če pa ni v stresu pa fantek...

zdaj pa najbolje da si tole skopiram pa nad posteljo obesim!!!user posted image user posted image

Al pa spakirajta kufre in pejta v Ameriko, moj mi je včeraj reku, da je bral, da si lahko tam že izbereš spol otroka. Kolk je resnice ne vem, bosta pa vsaj imela dopustuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.10.2009 20:05:06   
tanjusi

Tanjuši ok takole je :

Če želiš punčko:

Al pa spakirajta kufre in pejta v Ameriko, moj mi je včeraj reku, da je bral, da si lahko tam že izbereš spol otroka. Kolk je resnice ne vem, bosta pa vsaj imela dopustuser posted image

to bi blo pa itak narbol taboljšuser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.10.2009 20:50:01   
Srčekgirll
Kaj pa to: http://home.amis.net/radtest3/taoin/STRANI/clanki/arhiv/spoceti%20zdrav%20otrok.htm

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?