Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 15:15:00
|
|
|
|
pety78
|
A mi lahko zaupate, kaj uporabljate, da vam cunje dišijo? Pa saj ne ful, ampak mejhn je pa fajn. Jaz uporabljam večinoma persil in rumeni silan, ampak nekak ne najdem več kombinacije, ki sem jo imela nekoč, pa so ble cote ful lepega nežnega vonja. Pa še eno vprašanje... Kaj bi bilo krivo, ko jaz včasih vzamem kako majčko iz omare, jo oblečem, potem pa tak čuden vonj, ki ga ne znam opisat. Majca pa oprana.
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 15:54:50
|
|
|
|
tailor
|
ha ta problem sem imela tudi jaz kombinacija ariel in rumeni lenor,cunje so imele tak čuden vonj da sem dajala še enkrat prat se mi je že mešalo od pranja.za en čas sem menjala prašek in ukinla mehčalec zdaj je boljše samo cunje so bolj trde morem poiskat drug mehčalec.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 16:01:37
|
|
|
|
Andromeda
|
Jaz uporabljam persil in lenor jungle (zeleni) in je mojim nosnicam vonj nadvse všečen
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 16:07:16
|
|
|
|
pety78
|
lenor jungle (zeleni) Ne vem, če ni tega hudiča enkrat moj kupil in mi je noro dišal. A ma neke palme, al drevesa gor narisana? Ful ga nikjer ne najdem. Pa vedno iščem eno temno zeleno plastenko.
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 16:11:08
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 lenor jungle (zeleni) Ne vem, če ni tega hudiča enkrat moj kupil in mi je noro dišal. A ma neke palme, al drevesa gor narisana? Ful ga nikjer ne najdem. Pa vedno iščem eno temno zeleno plastenko. Ja, bo taprav! Evo, še malo reklame: http://www.youtube.com/watch?v=14ehO5SV07w Imajo ga pa v mercatorju, pa tudi v tušu sem ga že našla.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 16:11:24
|
|
|
|
črticaa
|
jz mehčalec odprem in ga povoham,...če mi diši tako,..ponavadi tud na cunjah dobro izpade majce možno da ti smrdijo (ko jih vzameš iz omare) zaradi vlage,...probaj naštimat une listke k ti pokažejo a maš preveč vlage,....k to zna nagravžen smrdet,..sploh pozimi
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 16:17:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz mehčalec odprem in ga povoham,...če mi diši tako,..ponavadi tud na cunjah dobro izpade majce možno da ti smrdijo (ko jih vzameš iz omare) zaradi vlage,...probaj naštimat une listke k ti pokažejo a maš preveč vlage,....k to zna nagravžen smrdet,..sploh pozimi Kaki listki pa so to in kje se dobiji? Ker sem tudi mal o tem razmišljala, ampak nimam glih vlažno v stanovanju....se mi zdi.
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 17:17:39
|
|
|
|
Spark
|
Meni je pa fajn mehčalec od Lune v taki svetlo roza embalaži. Full diši pol perilo.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 17:56:59
|
|
|
|
blak
|
Sem na novo odkrila mehčalec Ornel čokolada-vanilija. tako lepo diši...
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 18:03:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A mi lahko zaupate, kaj uporabljate, da vam cunje dišijo? Pa saj ne ful, ampak mejhn je pa fajn. Alkoholni kis + et. oje jagode ali ananasa
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 18:11:58
|
|
|
|
Lejči
|
Uporabljam Luno.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 19:25:59
|
|
|
|
Najaa
|
dash + zeleni lenor.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 20:02:21
|
|
|
|
Spark
|
Zara, a pol ne ostanejo od eteričnega olja kakšni mastni madeži na perilu? Katero znamko et. olja uporabiš in kako doziraš?
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 20:09:40
|
|
|
|
Pikec
|
daš freškeca alpina + kokolino plav/bel (odvisno kter je v akciji) PS: dooooolga leta sem uporabljala šparov prašek + šparov mehčalec- bel, ki je bila edina kombinacija, ki je dišala, ostale kombinacije so mi smrdele, zakaj ne vem ... pol so mi pa cunje, sveže oprane, sveže posušene pa še zlikane za povrh enostavno začele spet smrdet (pa ni bila vlaga posredi). In se niso in niso razdišale. Očitno so spremenili sestavine praškov... Po tem sem pa spet imela pol leta eksperimentiranja, da sem pogruntala kaj sploh paša skupi. No do nadaljnega ostajan na gornji kombinaciji.
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 8.9.2009 20:40:01
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Sem na novo odkrila mehčalec Ornel čokolada-vanilija. tako lepo diši...
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 23:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 9.9.2009 7:32:47
|
|
|
|
ksenjak
|
Dash + Luna beli mandelj, vanilija . lp
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 9.9.2009 15:46:42
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Zara, a pol ne ostanejo od eteričnega olja kakšni mastni madeži na perilu? Katero znamko et. olja uporabiš in kako doziraš? ijij Ne, Spark, nič ne ostane na perilu. V DM-u kupujem olje, kakšnih 8-10 kapljic na stroj. Tako lepo diši. Če imaš manjši stroj daš pa manj. Jst imam 7 kg boben.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 9.9.2009 15:47:15 >
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 14.9.2009 11:50:22
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz uporabljam Ariel in mehčalec Ornel violet ali pa Ornel ( tisti otroški, ful diši res ).....čudovita kombinacija.......perilo je mehko in dišeče .........
|
|
|
|
RE: Kombinacija praška in mehčalca 15.9.2009 11:29:05
|
|
|
|
orhideja75
|
tekoči dash + ornel zeleni probala sem pa tudi tekoči frosch+mehčalen aloe vera. sicer je najprej dišalo. ko pa vzameš iz omare, pa ni več lepega vonja. tko, da kar prisegam na zgoraj imenjeno bi pa probala tole luno. sam bi verjetno mogla vzet prašek in mehčalec ane? imam pa tega svojega dash-a še kar nekej na zalogi
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.