|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča da ali ne?
8.9.2009 9:07:06   
Začudena
Pozdravljene/i :)

Vem, na to vprašanje lahko odgovori le G ali test. Jasno. Ampak, da začnem od začetka...
Stara sem 35 let, torej nisem čisto taka da ne bi imela pojma o pojmu. In zakaj potem ne naredim testa? Ker bi bila razočarana, če bi bil negativen , čeprav je vse skupaj popolnoma skregano z logiko, znanimi dejstvi, itd. Skoraj nemogoče je, da bi zanosila, ampak znake imam takšne, da je skoraj 100% da sem. user posted image

Torej, sekasla sva zadnji dan menstruacije, čeprav se temu sploh ne more rečt seks, ker se nama neačeloma ni dalo user posted image in je edina varianta, da je sprema prišla vame z roko. Torej že ta dva dejstva kažeta, da praktično ni šans.

Torej, kaj se je dogajalo po tem:
kakšna dva dni po tem, me je nekaj konkretno špiknilo v jajčniku . In čez kakšnih 3 - 4 dni mi je začela smrdeti hrana, sploh je nisem mogla videt, najprej čokolade, potem klobas. To je trajalo dva dni in potem nič več. Vem, da je to vse prehitro in bla bla, ampak že takrat sem imela en čisto čuden občutek. Seveda sem na to pozabla normalno in sem se spomnila šele zdaj, ko je že 6t od tega in moja M zaostaja že 8 dan. In spet to ni navaden zaostanek, ki so mi kar poznani, pa ne da bi imela pretirano neurejen ciklus, je pa malo tak tak včasih.

Ne mislim, da sem noseča, vendar imam prav čudne občutke v telesu in hudiča pri mojih letih občutke v telesu valda ja poznam user posted image

In danes malo berem po forumih glede napihnjenosti in me je skoraj vrglo. Če se je kaj zgodilo potem bi morala biti v 6t in kaj danes berem???? Napihnjenost? Ok, napihnjena sem že tri dni kot balon in se mi meša. Bolečine v prsih? Načeloma me ne bolijo, sem pa prejšnji teden jamrala mojemu, da me nekaj boli v prsih in potem na to pozabla. Zdaj ko berem vse skupaj mi prihajajo stvari v misli. Zaprtsot? Ok, morda so le prebavne motnje, kaj pa vem. Špikanje? Malo tu, malo tam...morda zaradi tega, ker nimam M.

Ne vem, po eni strani se mi zdi smešno, da sploh pomišljam na to, po drugi strani, pa se počutim čudno.

Po vaših izkušnjah, a je kakšna verjetnost, da sem sploh zanosila oz. da sem noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča da ali ne?
8.9.2009 9:07:45   
Začudena
Joj, šele zdaj vidim, da sem napisala celo litanijo user posted image

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2009 9:40:38   
ROŽICI
v lekarno po test pa se prepričaj.user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2009 10:35:57   
Šaki
čist možno
pejt po test pa boš vidla.
če pa ne bo+ pa še vedno naslednič probaš.tako je.nič bat.
boš vsaj vedla na čem si.srečnouser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2009 14:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Začudena

In zakaj potem ne naredim testa? Ker bi bila razočarana, če bi bil negativen

Namesto vseh teh litanij, ki si jih napisala, da bi me lahko ugibale, če si noseča, bi si lahko skrajšala napore in nam prihranila čas, če bi smuknila po en test v lekarno, kaj praviš?

(odgovor članu Začudena)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2009 16:49:59   
bskrle
ČE ČEZ 4 MESECE ZAČUTIŠ BRCIKE - JE TO TOuser posted image

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2009 17:51:34   
FLASK_A
Vem, na to vprašanje lahko odgovori le G ali test.

Torej je vrašanje brezpredmetno.

Po vaših izkušnjah, a je kakšna verjetnost, da sem sploh zanosila oz. da sem noseča?

Po mojih izkušnjah punce na forumu niso iz glave vedele, ali je nekdo zanosil ali ne.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2009 18:18:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ja, ap si prepričana, da bo vedela, potem bo pa mogoče mislila, da so to vetrovi in prebavauser posted image

Že dolgo časa premišljujem, da si nabavim kuglo in začnem na RR prerokovat. 1 evro za vsako prerokovanje in čez 1 leto sem bogatašuser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2009 20:03:54   
Anonimen
Jaz imam vse te znake že 6 mesecev... Aja - samo da imam jaz še krvavitve podobne menstruaciji vmes... user posted image
Psiha dela svoje. Vsekakor držim pesti, da bo pri tebi +

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 20:50:43   
Začudena

user posted image  hehe, ja verjetno res.

Večini ostalim pa...še dobro, da ste tako zelo pametne user posted image  Kaj naj rečem?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2009 21:15:45   
vanilla
Praviš, da sta seksala zadnji dan menstruacije... Kdaj pa imaš ponavadi ovulacijo? Ker naj bi bila na sredini ciklusa in že zaradi tega je skoraj nemožno, da bi bila res noseča, če bi seksala zadnji dan menstruacije, ker noben spermij ne more preživeti do sredine nasl. ciklusa, da bi res lahko zanosila... Kaj potem več nista nič v celem ciklusu?

No, sicer obstaja možnost, da si noseča, če imaš vse te znake... Druga možnost pa je, da ti blaaaazno dela psiha, sploh, če si zareees želiš otročka in ti je to ena glavnih misli odkar sta začela delati na njem.

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 22:07:25   
tea85
to ravno ni res, da je ovulacija možna le 12 dni po menstruaciji, namreč jaz sem sama tako hecno zanosla, da je vse možno da sem zanosila zadnji dan menstruacije, pa še gin.sem vprašala če je to možno in je reko da vsekakor je ampak ni tako pogostouser posted image in če smo že pri tem, tudi moja mama je zanosila 2x pri zadnjih dneh mesntr.user posted image user posted image

je pa res najboljše da si kupiš test in se prepičaš, pa seveda, če boš nardila test nas obvesti, saj smo radovedne, no vsaj jaz sem in ti želim plusekuser posted image

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2009 0:00:52   
Začudena
Vanilla in Tea hvala!

Psiha ni, ker sploh ne planirava otroka, no vsaj ne delava na tem. Če bo bo, če ne ne. Seveda, zdaj mi malo psiha dela, čeprav se prepričujem, da je itak nemogoče, prav zato, ker je bilo zadnji dan M, ampak občutki v telesu so prav čudni. Vmes nisva, ker sva zaradi delovnih obveznosti dosti ločena, tako da to odpade. Sicer me pa ne bi niti čudilo, če se pri meni to zgodi, ponavadi itak ne znam nič naredit po običajni poti user posted image

Malo še bom počakala s testom, kak teden, potem pa me bo itak raztrgalo od..kaj pa vem, vsega verjetno. Se ti ideja kar vsede nekako:))
Povem, ko bom vedela...itak ;)

lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2009 8:58:58   
veverca25
Komaj čakam vesele novičke .upam da bo user posted image

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2009 11:21:22   
vanilla
joj, sam me smo tak radovedne, da daj test naredi že danes... Kdo pa bo čakal še ceeeeel teden?? user posted image user posted image user posted image

Ja, Tea85, prav imaš, možno je zanositi tudi zadnje dni menstruacije ali pa takoj po njej... Samo sem včeraj prehitro pisala in nisem omenila tudi te možnosti. Moja prijateljica je bila namreč spočeta tako user posted image ..... Tako da... Začudena, možnosti so še vse odprte... pa pejdi delat test!

(odgovor članu veverca25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2009 16:00:32   
Začudena
Nisem vzdržala in sem danes naredila test. Pokazalo se je tako hudo negativno, da me je kar zabolelo v oči :S
Saj ni panike, ampak jaz sem še zmeraj brez M in mi zaostaja že 9 dan, še zmeraj mi je slabo in sem napihnjena, da bom pop*****, še zmeraj me vse špika, boli itd. Tako da meni čist nič jasno!
Test sem delala popoldan, bom zjutraj še 1x.

Ne vem, s prijateljico sem se pogovarjala, je rekla, da je najbolje delat test vsaj 10 dni po zaostanku. Ne vem kolk je to res?

Če že nisem noseča ali lahko lepo prooooosim vsaj tetko dobim...alooo ti tam zgoraj??? user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2009 17:29:15   
nincrli

Ne vem, s prijateljico sem se pogovarjala, je rekla, da je najbolje delat test vsaj 10 dni po zaostanku. Ne vem kolk je to res?

Ja 10 dni po izostanku je večja možnost za +, saj v primeru user posted image hormon narašča. Načeloma pa se + pokaže že prvi dan zamujanja. Seveda ni pri vseh tako. Nekatere so morale tudi na krvni test, ker jim urinski ni kaj pokazal...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2009 17:37:30   
valentinčica30
Malo za šalo:
najbolj zanesljiv on line test : http://www.thepregnancytester.com/
pa stane ne nič
user posted image user posted image user posted image

Malo sprostitve in user posted image pa bo hitro al user posted image  al pa +.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2009 16:59:39   
Začudena
hehehe in ati je the Pool Guy user posted image

Eh, tud jutranji test pokazal isto, tako da lahko zdaj samo molim, da se me tetka usmili in čimprej pride. user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2009 13:57:09   
princeska29
mi smo v tretje zanosili z metodo "umik"user posted image user posted image user posted image pa naj bi bilo po tej metodi težko zanosituser posted image user posted image user posted image

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.9.2009 18:38:27   
tea85
pri meni je bilo tako, da sem mela menstruacijo normalno in zgleda sem konec menstr.ali v naslednjem tednu zanosla,ne vem, ampak sem mela ful taki čudn občutek, da sem test delala pred naslednjo menstruacijo teden dni, pa je bilo negativno, menstruacije pa pol itak ni bilo pa sem 4 dan zaostale menst.spet nardila test in bilo pozitivnouser posted image

saj boš vidla, če ne pa k gin.idi pa boš najbolj  ziher, če še menstr. nebo.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.9.2009 21:32:11   
barika

user posted image  hehe, ja verjetno res.

Večini ostalim pa...še dobro, da ste tako zelo pametne user posted image  Kaj naj rečem?

ja hudiča ženska no, pa kaj bi rada, da rečemo ..ja noseča si user posted image user posted image user posted image
pojdi po test, pa ga naredi, pri 35 bi lahko vedla, da ti nobena na forumu ne bo znala povedat kaj se s tabo dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.9.2009 10:22:09   
Mariana
Pozdravljene,

še ena taka, ki ne ve pri čem je. Jaz pa sem naredila test v 5t in pokazala se je nežna roza črtica. Torej sem noseča. To pa je tudi vse. Ostalih znakov ni.
Naj povem, da je to moja 4 nosečnost ( 1 je bila o.k. zdrava punčka, naslednji dve pa SS v 9-10t). Vsakič mi je bilo zelo slabo že takoj in občutljiva sem bila na razne vonjave npr.kava, cigrete ipd. Zdaj tega ni, lahko pijem kavico in tudi
kadila bi z lahkoto, če ne bi vedela, da škodi.
Na pregled sem naročena 25.9.09. Imam pa še en problem. Nemreč, ker me je nosečnost popolnoma presenetila sem nevede teden 10 dni po ovulaciji naredila ortopan slikanje. Sicer so me zaščitili z jopičem, a vseeno me je strah.
Po dveh neuspelih nosečnostih in pri mojih 38 letih res ne bi rinila z glavo skozi zid.
Ali mi po pregledu v 10t- horionskih resic pripada tudi AC ali ne? Namreč drugi moj SS je bil zaradi DS sem dobila izvide.

Hvala za vaša mnenja in lep dan vam želim.user posted image

(odgovor članu Začudena)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?