|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaostajanje menstruacije
7.9.2009 8:47:54   
meTuljcica88
Živjo!
Pišem vam, ker sem neučakana user posted image Menstruacija mi zamuja komaj 1 dan, pa bi že rada naredila test nosečnosti. Me pa skrbi, ker imam vse znake kot pred menstruacijo: boleče dojke, bolečine v spodnjem delu, bel izcedek, glivice, pojedla bi pa vse kar najdem user posted image
A je to lahko vseeno nosečnost? Oba s fantom si zelo želiva otroka user posted image
Upam da mi lahko katera pomaga user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaostajanje menstruacije
7.9.2009 9:33:24   
Kliki
Sej znaki za user posted image  so skoraj enaki kot pred M. Test za nosečnost pa itak lahko delaš prvi dan izostanka.

(odgovor članu meTuljcica88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2009 9:38:11   
meTuljcica88
oooo super.... hvala.... samo me je malo strah kaj pa če nisem in bom samo razočarana user posted image nevem kaj storiti

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 9:39:23   
Kliki
Lahko pa počakaš kak teden in potem delaš test. A se že dolgo trudita?

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2009 9:51:46   
meTuljcica88
ne.. kaka dva meseca... user posted image samo kaj če nobeden ne more počakati... sva oba na trnih kaj je user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2009 10:21:28   
ringa raja
metuljčica ne takoj obupat če vam ne uspe tokrat,prepusti se toku dogajanja in se bo zgodilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2009 10:23:32   
ringa raja
metuljčica ne obupat takoj,če vam toktar ne uspe enkrat bo že

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2009 10:31:33   
bejbika81
pozdravljena meTuljčica88!

Jaz mam tudi enake simptome kot ti. Vendar je ne pričakujem šele naslednji ponedeljek. Dojke me sicer pretirano ne bolijo, mogoče leva malo. Me pa ful "žgečka" po celem trebuhu.
Z mojim sva že tudi nestrpna, če se je kaj "primlo"... Najraje bi šla že zdaj test delat, vendar bom počakala.
Na tvojem mestu bi test že naredila, želim ti velik +, držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2009 11:19:39   
meTuljcica88
joj ne morem se več strpeti :) jutri bomo naredili test kaj bo pa bo user posted image
upam pa da bo + user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2009 11:44:06   
knorbalbo
Ooo tudi jaz imam podobne znake: močno me bolijo dojke, tudi bradavice, imam krče maternice, in bel izcedek, ampak je šele 26.dan. Jedla sem klomifen in še nikoli nisem imela tako dolgih PMS-jev (traja že 4 dni) in tako močnih. Ne vem kdaj naj je ne pričakujem, ker ne vem kdaj sem imela O. Pa še zelooo zmatrana sem.
Nisva pa bila pridna ta mesec tko da močno dvomim da bi lahko pridelal plusek, ampak upanje umre zadnje!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2009 11:46:44   
meTuljcica88
hmmm... zanimivo... saj meni se to tudi dogaja pogosto... samo ta mesec sva bila ekstra pridna in lahko pričakujeva + user posted image samo nevem kako bo... vse bolj kaže na user posted image lahko pa da so to znaki začetka user posted image  user posted image

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2009 12:28:58   
janapan
ma naredi test.....

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2009 15:50:12   
meTuljcica88
Saj bom naredila... Fant pravi da naj še par dni počakam mogoče priteče, ker nimam nikoli skor redno... v četrtek pa kupim in naredim... pa vas vse obvestim :)

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2009 15:51:30   
Sreča in ljubezen
Upam da se bo prikazal +
Srecnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2009 16:34:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meTuljcica88

Živjo!
Pišem vam, ker sem neučakana user posted image Menstruacija mi zamuja komaj 1 dan, pa bi že rada naredila test nosečnosti. Me pa skrbi, ker imam vse znake kot pred menstruacijo: boleče dojke, bolečine v spodnjem delu, bel izcedek, glivice, pojedla bi pa vse kar najdem user posted image
A je to lahko vseeno nosečnost? Oba s fantom si zelo želiva otroka user posted image
Upam da mi lahko katera pomaga user posted image

Ko boš 6 let čakala na uspeh, ti dovolim, da si nestrpna.
Drugače pa lahko delaš test že en dan po izostanku, samo da ne boš razočarana, če ne bo nič pokazal. Pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2009 19:45:50   
meTuljcica88
Hej...zdaj mi postaja slabo..tako na bruhanje me sili ampak ne tako zelo da bi mogla it bruhat.. čez dan je pa bilo vse ok.. no le lačna sme bila čez cel dan :) kaj mislite kaj je to?? bo nosečnost ali ne bo?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2009 20:41:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image   upam ,da jutri letiš po test,da boš nehala tule paničart.....pa brez zamere....upam ,da ti pokaže plusekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2009 8:52:23   
meTuljcica88
Seveda sem naredila danes zjutraj test user posted image ni bil + tako da bo user posted image te dni prišla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2009 10:38:14   
Sreča in ljubezen
Ne obupat metuljcica sej bo...najmanj ko bos pricakovala bo user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.9.2009 11:01:39   
postira
Punce pozdravljene,

že dolgo dolgo prebiram vaše forume pa se nikakor ne opogumim nič napisati, saj veste vsakomesečno razočaranje prinese svoje. Z možem se trudiva že dobri dve 2 leti rezultat vsega pa je bila prazna gestacijska vrečka v januarju, tako da sem morala na abrazijo.

Danes pa je že 37 dan ciklusa M pa še od nikoder. Test negativen, tako da sploh ne vem kaj naj si mislim.
Ali ima katera podobne izkušnje? Ali je verjetnost, da sem zanosila čisto na koncu ciklusa? (Sem pa imela prejšnji teden močno bolečino v spodnjem delu trebuha ki je trajala mogoče 10 minut kot nek močan krč).

Če ima katera kakšne podobne izkušnje, napišite kaj, da vem ali vseeno obstaja še možnost, da v tem ciklusu zakledava tako željeni plusek.
Pozdravček

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2009 11:59:43   
Sreča in ljubezen
Ojla,

Men pa zamuja 17 d M,test negativen.Bom pocakala se par dni pa spet test nardila! Pa nosecniske simp. imam. Isto ku ti.

(odgovor članu postira)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.9.2009 12:17:32   
miki23
zivjo punce... mene pa sam neki zanima, a je mozno da mam katere znake nosecnosti ze pred izostankom user posted image ... namrec spika me v spodnjem delu trebuha,tel. temperaturo pa imam ze 3 dni 36,8,pa nikakrsnih zankov da bom bolana... aprila sem imela abrazijo,ker se plod ni razvijal.. hvala ya odg,pa lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 22
9.9.2009 12:19:07   
Sreča in ljubezen
miki nardi test pa bos vedla. Vse je mozno...

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.9.2009 12:22:07   
miki23
ja sam se mi zdi da je mal prezgodaj za test... user posted image imam za dobit sele v torek... hvala tiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 24
9.9.2009 12:24:43   
Sreča in ljubezen
CL lahko pa delas tud pred M

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?