ljupka
|
No jaz sem imela službo za določen čas sem zanosila bila na porodniški ,ko mi je pogodba potekla ,sem bila še vedno opravičena do iste višine dohotka,ker sem bila zaposlena več kakor 1 leto!Sem pa po končani porodniški ,dobila službo,delala sem leto pa pol ,ko sem spet zanosila,ker nisem hotela večje razlike od 3 let ,sem spet prejemala porodniško,ko je je bilo konec sem dobila zaposlitev nazaj na isto delovno mesto,sem pa brez poklica navadna delavka!V obeh primerih sem bila še mlada in se nisem sekirala,da nebi dobila službe,stara sem bila 23 in 26 let ,ko sem zanosila,eno leto več ko sem rodila! Okrok mene in tud v žlahti sem imela preveč primerov ,ko so čakali ta pravi trenutek za otroke,zdaj ko imajo vse pošlihtano pa ni otrok! V tretje sem počakala da sem dobila za stalno ,sedaj sem stara 30 let in se mi ne da več živet z negotovostjo glede službe,marca sem dobila za stalno,če bo vse po sreči bom aprila rodila!Moj sinko bo takrat star 7 let,punčka pa 4,in se ful veselita bratca ali sestrice! Tut če bo 6 let razlike bo lahko zelo vesela,lažje ti bo ,imela boš samo ene plenice,ona je že samostojna in če bo hotela bo lahko sodelovala v kopanju,če boš kaj rabila ti bo prinesla...!Nič se še ne sekiraj,še vedno je ta pravi čas,sam na tvojem mestu nebi preveč dolgo čakala,retke so ki jim uspe takoj zanosit,jaz sem vedno rabila vsaj 6 mesecev!Ene pa še več kot leto!Lahko greš v službo,ta čas poskusiš zanosit,ko boš noseča boš pa videla kako naprej! Odloči se sama poslušaj svoje srce in kaj ti je v tem trenutku najbolj pomembno!
|