Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:22:53
|
|
|
|
StBarbara
|
:(( pa saj bo hitro minilo srečno učenje :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:41:28
|
|
|
|
Pupica
|
Oh lan, sem se čisto poistovetla s tabo. Res ti mora biti hudo. Men bi bilo sedaj še posebno, ker ima Tia obdobja, ko bi bila samo pri nama. Čim jo prime kdo drug:(( Pridno se uči, tako se boš najbolj oddolžila sebi in lanu! papa:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:58:14
|
|
|
|
Mojca20
|
Tudi jaz te čisto razumem, ampak poskušj se posvetiti učenju, saj bo hitro minilo!
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 11:35:25
|
|
|
|
Maxica
|
Fajn se uči, pa-saj bo brž minilo, boš videla. Srečno:sloncek:!
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 11:42:15
|
|
|
|
Mojca20
|
Lan sem videla slikce, res je super hišica! Pri nas v bloku kaj takega ni možno:( Smo pa včeraj kupili en mini motor na akumulator:bravo: Je ful luštkan ker je manjši kot tisti ostali, luštkan!
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 13:10:31
|
|
|
|
Joe
|
Katja, Lanova mamica, kar smelo naprej v dan! Prepričan pa sem, da te ati in sine kaj malo pogrešata. Dober uk brez muk! :kava::zajcek:
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 13:19:51
|
|
|
|
rainbow
|
te razumem, meni je bilo grozno, ko sem morala po drugem porodu ostati en reden noter in sem bila prvič ločena od moje prve pupe, jokala da groza; ampak saj bo hitro minilo,se čim bolj posveti študiju držim pesti:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?