Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 13:26:48
|
|
|
|
water lily
|
Odvisno kako vam obačunavajo. Nam sproti dneve odbijejo če si na dopustu. Pri nekaterih firmah pa ne, pa majo pol tako da jih en mesec ne dobiš.
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 13:31:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Tudi pri nas prevoz odbijajo, če si na dopustu. Tako, da so eni dejansko oškodovani. Tisti, ki nimajo mestnega prevoza, ampak primestnega.
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 13:31:08
|
|
|
|
Tjašy
|
Prvič slišim za to. Jaz sem imela(bom imela) potnih stroškov okrog 95 eur zato bi bilo malo
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 13:36:12
|
|
|
|
liliana
|
Če vam prevoza na delo ne obračunovajo sproti kar pomeni, da dobite prevoz na delo plačan tudi za tiste dneve, ko ste na dopustu, lahko storijo tako, da vam enkrat na leto za mesec dni ne povrnejo prevoza na delo......ker dopusta imate približno toliko oz. malo več kot ima mesec delovnih dni......
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 13:38:35
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Tudi pri nas prevoz odbijajo, če si na dopustu. Tako, da so eni dejansko oškodovani. Tisti, ki nimajo mestnega prevoza, ampak primestnega. Ok ta je pa bosa. In nikakor logična, pomoje tudi legalna ne.
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 14:03:29
|
|
|
|
liliana
|
Zakaj je pa ta bosa......
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 14:05:36
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zakaj je pa ta bosa...... Ja bosa je če jim odbijajo in takrat ko so na dopustu in potem še enkrat za cel mesec. Tako sem jaz razumela
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 14:11:50
|
|
|
|
liliana
|
Aha....se opravičujem.....nisem opazila, da je avtorica teme napisala, da jim prevoz tudi sproti obračunavajo.....
|
|
|
|
RE: 1x letno potni stroški NE? 1.9.2009 15:08:44
|
|
|
|
jakaracman
|
Pri nas tako naredijo za mestni prevoz.Avg. ne dobimo plačano.Za primestnega dobijo plačano po dnevih prisotnosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
izbor imenaTanchiNajlepše ime za fantka?Dejan (
9%)
Domen (
17%)
David (
30%)
Leon (
23%)
Jernej (
20%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!