|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvigovanje bremena
1.9.2009 11:17:22   
bellissima
Pozdavljene,
prejšnji teden sem bila na pregledu in mi je G prepovedala spolne odnose in nič težkega dvigovanja, ker imam menda vse skupaj malo nizko, ampak nič kritičnega (še vedno hodim v službo). Ampak sem bila v tistem trenutku ful "pametna" in sem rekla samo ja, ja. Sedaj me pa zanima kaj sploh je to težko breme, 5 kg, 10 kg,..., nimam pojma. A je npr. čisto napolnjen ta velik registrator že preveč? Je imela katera podobno situacijo?
Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvigovanje bremena
1.9.2009 11:28:48   
tassika
Jaz nisem dvigovala nič težjega od 3 kg, no če sem sedela sem tudi kakšnega otroka popestvala to je pa tudi vse, zdaj na koncu pa sem si postavila mejo do max 10 kg, je pa res, da nimam nizke lege, jaz sem imela vse to prepovedano zaradi grozečega SS potem zaradi krajšanja MV. Jaz priporočam, da dviguješ čim manj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2009 11:29:55   
Anonimen
To je odvisno od vsake posameznice,koliko moci ima.Po moje,da vse,pri cemer se moras naprezati,je breme.

(odgovor članu bellissima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2009 12:13:16   
Hope2
Pa odvisno je tudi kako pravilno dviguješ stvari. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2009 11:23:32   
robika
ja pravijo da pri rizicni nosecnosti lahko dvigujes max.3kg ce je vse ok pa do 10,jaz mam diagnozo prezgodnjega poroda ampak vseeno dvigujem svojo 13mesecev staro pupo ker brez mamicinega objema pac ne gre

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2009 11:38:05   
Gwendolen
Nam so na predavanju iz varnosti pri delu povedali, da nosečnice lahko dvigujejo max. 5 kg. 

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2009 13:57:41   
fusia
Če imaš mat. vrat normalno dolg in zaprt po moje sploh ni razloga za kakšno prepoved dvigovanja.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2009 21:19:14   
Miska2
Pozdravljene,
podobno zanima tudi mene - moja nosečnost (4. mes.) sicer poteka normalno, me pa skrbi vsakič, ko dvignem ali nosim svojo 12 kg user posted image  - je nošenje in dvigovanje starejšega otroka lahko nevarno? Ste ve dvigovale svoje prvorojence in jih nosile naokrog? Temu se sicer skušam izogibati, a pogosto je še vedno treba poprijeti...
Hvala za nasvet in LP!
N.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2009 21:22:43   
Anonimen
Joj,kakšne neumnosti govori tvoja G user posted image

kaj je to malo nizko??
jaz sem tudi nosila nizko ,to ne pomeni da ne smeš nič dvigovati ali da ne smeš imeti spolnih odnosov

Miska ne rabi te nič skrbet

(odgovor članu Miska2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2009 21:24:58   
Miska2
Sem pravkar videla, da ste se pred kratkim že precej razpisale o tem: http://www.ringaraja.net/forum/m_4361034/mpage_1/key_/tm.htm#4361034 

Hvala vseeno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......