|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce, ne boste verjele...
4.6.2005 20:02:20   
modrooka
... vsaj jaz ne verjamem!

Naša Ana ima dva zobka (pa je stara komaj dva meseca in 10 dni!)!!!. :bravo::bravo::bravo:

Že kar nekaj dni si je pogosto grizla rokico in si jo vtikala v usteca, pa nobeden od naju ni potuhtal :zmeden:, da bi to lahko bilo to. Brala sem namreč, da v povprečju otroci dobijo zobke pri 7 mesecih, najhitreje pri 3 in res si nisem mislila, da bo najina tako pohitela :bravo:.

Rabila bi pa en nasvet: kako ji pomagati, da bi jo manj srbelo. :ups: Pri večjih otrocih je lažje, ko že prijemajo igračke in si tudi sami drgnejo po zobkih. Ana je pa še premajhna za kakšne hude podvige! :zmeden: Kako ji torej olajšati to nadlogo? Danes je že cel dan tečna in sploh ne more zaspat...

Hvala za vse nasvete!

pa,pa
modrooka mamica
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.6.2005 20:06:06   
kr1a
:bravo::bravo::bravo::bravo: Ana. Mami zdej pa hitr meso mesooooo:)-

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2005 20:06:44   
dory
U :bravo: Ana...zdej pa hitr kaksne hladilne obrocke v usta pa bo :)

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2005 20:07:46   
kr1a
glede nasveta pa: V lekarni se dobi kremca, s katero ji namažeš dlesni. Mislim da jo jaz še imam, in če prideš kaj v naš konec...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2005 20:08:35   
dory
Ja ta krema je za dlesni...ni pa ful dobra ko so ze zobki...topijo sklenino:zmeden:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2005 20:11:12   
modrooka
Ja, zobka ma že zunaj! No, vsaj začetka zobkov :) :).

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2005 20:12:26   
ZARA
UUUUUU brzine,modrooka...čestitke!!
V lekarni prodajajo Calgel za take zadeve...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2005 20:17:12   
Annny
NEVERJETNO- bravo!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2005 20:22:57   
total
Ja super ste:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2005 20:24:00   
HuAnita
Fensi kjut!:bravo:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2005 20:27:43   
Pikabu
Ko sem jaz za Emo kupovala nekaj za dlesni, ker sem se tudi bala, da bo tako zgodaj dobila zobke, mi je rekla v lekarni, da če jih še nima, da naj z mazanjem počakam do dopolnjenega 4. meseca. Ko boš kaj kupovala, vprašaj, če lahko namažeš že tako majhni.

:bravo::bravo::bravo: za zobke.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2005 21:07:45   
Pia73
Jaz bi pred malo več kot štirimi leti napisala točno takšen post. Sem mislila, da je sin dobil zobe pri dveh mescih. Pa sem ga peljala k zobozdravnici in se je izkazalo, da ni šlo za zobke ampak za tako imenovane "biserčke" - tako se je izrazila zobozdravnica. Je rekla, da je to redko a da se tu in tam zgodi. Tako kot so ti "biserčki" prišli so tudi odšli sploh ne vem kdaj. Je bil pa naš :duda: rekorder pri hitrem obisku zobozdravnice. Aja, pa še to, ti biserčki so res izgledali kot zobje.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2005 22:21:30   
mtd
kuuuuuuuuuuul
jaz sem se pa ravno na forumu D7O čudla, ko mi je ena govorila, da je mala pr 1m dobila zobke
čestitamo
za hladit ppa v lekarno po Calgel

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2005 22:34:09   
pika74
Jaz pa poznam enega, ki je sedaj sicer star že okoli 20 let, pa vem, da je privekal na svet z zobkom8)

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2005 12:21:03   
dory
Tudi Majev kolega,ki je en dan starejsi,je ze privekal na svet z enim zobkom...do enega leta pa je tudi odpadel :(

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2005 14:54:36   
Anja
cestitke za zobke :) :)

...poznam deklico iz MBja, ki se je rodila z dvema zobkoma in potem po prvi posvetovalnici je imela naslednji dan se ortodonta... se nista mogli normalno dojit, pa se majala sta se ji, pa sta sla...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?