Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 29.8.2009 20:43:08
|
|
|
|
S*
|
Meni je Reš rekel, da bom začela Suprefact jemati drugi dan M, sem pa v prvem postopki ICSI.
|
|
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 31.8.2009 17:31:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Meni je Reš rekel, da bom začela Suprefact jemati drugi dan M, sem pa v prvem postopki ICSI. Meni isto, sicer sva ša z S* obe Rešovke v skoraj identičnem terminu...
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 31.8.2009 18:19:19
|
|
|
|
S*
|
hej aquica? A se je že začelo pri tebi??? Kaj imaš pa za špikat??? Merional ali kaj drugega. Jaz imam merional in ga moram na Madžarskem šele nabavit.
|
|
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 31.8.2009 20:01:32
|
|
|
|
aqua77
|
Isto kot jaz. Če jo boš kaj v tisti smer šibala bi te prosila, da ga še zame prineseš, če bi šlo.
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 31.8.2009 20:03:51
|
|
|
|
S*
|
Jaz sem se menila da mi ga gre ena prijazna RR jevka iskat, jutri jo pokličem tako da želiš mi piši na ZS da se zmeniva, da ne bova tuki smetile .
|
|
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 1.9.2009 10:34:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Jaz sem se menila da mi ga gre ena prijazna RR jevka iskat, jutri jo pokličem tako da želiš mi piši na ZS da se zmeniva, da ne bova tuki smetile . Jaz mam problem, ker ZS ne morem brat. Mi neki šteka comp. mi jih ne odpira...
|
|
RE: Suprefact na 1. dan ciklusa 4.9.2009 18:58:20
|
|
|
|
S*
|
aquica javi se prosim, imam zdravila zate!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?