|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.6.2005 16:14:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako je to mogoče?Sredi mesta sem dobila klop...
4.6.2005 16:16:56   
Anonimen
Komot:zmeden: Sestra se je par let azaj vozila okoli stolpnice, par dreves pa travnik pa ga je dobila.

Sej niso klopi samo v gozdu, samo več jih je tam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2005 16:20:42   
Anonimen
Aja, čist možno je, da si klopa dobila od psa.

:ups:Kaj pa ma veze klop s tem, a si ti bla na WCju al ne:zmeden::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2005 16:21:32   
Anonimen
Kot je rekla Ribca.... klopi so tudi drugje, ne samo v gozdu.
Predvsem pa radi gnezdijo v zemlji (na tleh.

V tvojem primeru pa je precej verjetno da ti je tvoj:kuza: prinesel presenecenje za dobro jutro... in to direktno v posteljo.
Nabavi ovratnico proti klopom za :kuza: sma pa si kupi OFF (še najbolj zaleže za te stvari).

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2005 16:22:20   
Anonimen
Btw, za psičke full priporočajo tiste ampulce, ki držijo nekaj časa, samo mora bit dovolj star.

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2005 16:29:26   
india
Predvsem pa so bezgovi grmi leglo klopov!:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2005 20:27:16   
Anonimen
A res, Miška? tega pa še nisem slišala.
Ribica, tiste ampule nič ne pomagajo. Miši jih skozi dajemo, da ima skozi polno klopov. Pač je treba psa pregledovat in oklope odstranit. Spi pa Miša že 4 leta na moji postelji, pa jaz zaenkrat od nje klopa še nisem dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2005 20:43:06   
Petra P.
Poznam že primer, ko so klopa dobili od psa. Dajte ga fino oprat. Kuža res stika povsod. Lahko ga tudi on prinese iz gozda in "odvrže" na travi, pol pa si ti beli glavo, od kod se je vzel...

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2005 21:04:04   
india
Splišni, mi imamo tukaj naokoli precej bezga in kadar ga gremo nabirat, otroci ziher kakšnega klopa s seboj prinesejo. Pa mi je ena stara gospa povedala, da so ponavadi na travi okoli bezgovih grmov.:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2005 21:06:21   
Anonimen
A veš da je pri nas ob Kokri, kjer raste veliko bezga, prav zares ogromno klopov? Pa še okuženi so. To bi čisto znalo biti res. Mater, moja sestra ima pa bezek doma na vrtu. Pa ravno danes je Tibor vanj vrgel žogo in se potem plazil po njem, da jo je ven dobil. Ja, bo treba malo bolj pazit. Thanks.

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2005 21:11:40   
Anonimen
Zna bit, da je prav od psa. Naša jih včasih kar stresa okoli. Ko je še na hodniku spala (na pomlad), sem tu pa tam kakšnega našla na steni. Zadnjič pa dam Gabriela zunaj na tla in čez nekaj časa vidim, kako en klop veselo mašira proti njemu... še sreča, da je bil na rdeči podlagi, tako da se ga je dobro videlo!
Potem smo kupili ampule Program in od takrat naprej jih nima več, jih je pa treba dat vsak mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2005 21:20:44   
Anonimen
Aha, torej ampule Program. Spet nekaj novega vem. Ker tiste Frontline nič več ne zaležejo. A pa to se dobi najbrž pri vterinarjih, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2005 21:21:28   
Anonimen
Aja, ribica, za tamale kužke je pa Zyzek spray.

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2005 21:29:10   
Anonimen
Ups... sem zamenjala ime z antibabybolha ampulami :ups:, sem šla dol prekontrolirat in je res Frontline. Pred leti tudi pri nas ni pomagal, zdaj pa je lepo prijel, je že 14 dni totalno brez klopov... je pa res, da smo ga vzeli v lekarni v Trstu, tistega prej pa pri nas pri veterinarjih.
Da ni spet kak štos z vzhodnoevropsko robo...

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2005 21:57:00   
Anonimen
Res pa je, Selena, da je naša Miša tudi že 14 dni brez klopov... prej jih je imela pa že kar nekaj. Pa sem ji prejle dala Frontline. Mogoče so se pa malo potuhnili.

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2005 23:15:38   
Anonimen
Splišni, labradorka od sosedov ma ampule pa nima klopov oz. skor nobenega. Tudi :kuza: tukej na ulci, k se skot plazi po grmovju, med drugim tut pod bezgom, pa ma dolgo dlako pa ampule, pa ma mogoče enga klopa na 14 dni:zmeden:

Aha, hvala za tole. Bo treba počas vse na kup znosit pa se pozanimat:)

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......