Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje otrok in vrtec 28.8.2009 20:24:33
|
|
|
|
špelin@
|
Naš je star 15 mesecev in je ravno pred par dnevi pri naši pediatrinji dobil pozitivno zdr. potrdilo za v vrtec, čeprav OMR cepljenja (ki naj bi bilo po shemi opravljeno ob letu starosti) zaradi zdr. težav še ni opravil - naj bi bil cepljen oktobra, če bo zdrav. Res se mi zdi čudno, da tvojemu sinku zdravnica ni izdala tega potrdila
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok in vrtec 28.8.2009 20:28:35
|
|
|
|
ledenaa
|
Izdaja potrdila NI vezana na opravljeno ali neopravljeno cepljenje, oziroma ga je pediater dolžan izdati v obeh primerih. Otroci, ki zaradi **** razlogov še niso bili cepljeni, seveda, prejmejo potrdilo, vanj se pač označi, da otrok ni cepljen. P še enkrat lepo prosi naj ti potrdilo da.Če ga ne bo hotel,stopi do njegove/njene šefice in se pogovori ,če še vedno ne bo nič ,pediatra prijavi
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok in vrtec 29.8.2009 13:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni tako,da tut če maš potrdilo,na katerem pač piše da otrok ni cepljen,da te potem vrtec zavrne?popravite me če se motim,a tako je pri nas v mb.in edino pametno za otroka ki je v vrtcu več let in prihaja v stik z stotinami infekcij je da je varen vsaj pred nekaterimi okužbami.
|
|
|
|
RE: cepljenje otrok in vrtec 29.8.2009 14:09:10
|
|
|
|
tinaaja
|
Dobila glih vceraj potrdilo in gor pise pod rubrikom Cepljenje: NE in razlaga: iz zdravstvenih razlogov cepljenje se ni zakljuceno (imeli imunski deficit). Tako da cepljenje ni pogoj za vstop v vrtec. Mislim, da tale tvoj P malo pretirava, ker v vasem priemru zaradi bolezni ŠE niste bili cepljeni, boste pa pac ob prvi priliki. Jaz bi tudi sla nazaj oz se prej preverila v vasem vrtcu glede njihove politike cepljenja, da ne bo pol P kaj pametna glede tega. Mi smo imeli predpisan odlog cepljenja do 18m, po tem pa ni bila skoraj leto dni 14 dni pred cepljenjem 100% zdrava, da bi jo lahko cepili pod nadzorom. torej smo zdaj podoben primer kot vi - ker nismo bili zdravi, se nismo cepljeni. Ko mal razmisljam, poznam kar nekaj mamic, ki so dale otroke v vrtec brez OMR cepljenja. So bili cepljeni, ko so ze bili v vrtcu.
|
| Stran: [1] |
ime za punčkotinncykakatero ime vam je najlepše?Eva (
17%)
Taja (
12%)
Lana (
22%)
Maruša (
12%)
Neli (
15%)
Ema (
22%)
Število vseh glasov: 452Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!