Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Vse je odvisno od tega, kakšen tip človeka si. Če te ljudje na splošno utrujajo in rabiš svoj mir v lajfu, potem go for it, vzami nadstandard. Če pa te ljudje nafilajo z energijo, potem je pa nadstandard čist brez veze. Meni je bilo fajn imeti družbo, res mi je bilo fajn deliti svojo srečo še z dvema lušnima mamicama, delili smo radosti in tegobe poporodnega obdobja, klepetali ali ko smo bili utrujeni spali - mene te sorte družba nikdar ne izmuči niti malo. Še njihovi obiski so mi bili zabavni. Zato ti pravim, da je vse odvisno od tega, kakšne sorte človek si. Ni, nujno. Jaz sem bolj tiha, raje sama, kot s kakim človekom, kaj šele v gužvi. No pa sem uživala z malčkom v navadni sobi s še 2 mamicama in malčkoma. Res je fajn bilo deliti srečo, izkušnje, mnenja, misli, znanje..... Vedno je kaka še skočila mal na pomoč tako ali drugače. Je moj prvi otroček in sem bila vesela da mi je kdo kaj svetoval ali opomnil, če sem kaj pozabila. Ponoči imam rada mir in tišino, ampak me ni motilo nobeno jokanje, nobena svetloba, nič..... itak sme bila polna adrenalina, polna navdušenja, ob meni je bil najslajše poživilo, ma kdo sploh rabi spanje, bila sem v sedmih nebesih Edino kar mi ni bilo všeč je bila gužva ob obiskih, ampak zdaj so baje itak omejeni samo na očeta. Ne vem pa o kakem prilagajanju govoriš, vsaj midva z malim se nisva imela komu prilagajat razen sama sebi in urniku porodnišnice (zjutraj zajtrk, malico, pol kosilo, pa večerjo, čiščenje, postiljanje, pa 2 viziti dopoldan, pa obiske popoldan) in temu se ne izogneš niti v nadstandarni sobi.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 31.8.2009 13:03:40 >
|