|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vančo preberi
4.6.2005 7:49:09   
Julijana
Kot sem že napisala sem imela včeraj pregled pri mojem G. Pogovarjala sva se o THT testu in je rekel da ga zato ne svetuje svojim pacientkam ker je v velikih primerih pozitiven (lažno) potem pa je potrebno delati AC, na te rezultate se pa čaka 4nervozne tedne. Ker si imela NS 1,4 in vidno nosno kost se nikar ne sekiraj, jaz sem se odločila da tudi v primeru pozitivnosti THT testa ne grem na AC (THT sem delala bolj zato da me pogleda še kateri drug G). Sedaj pa sem v mojega zelo sigurna (sem izvedela da hodijo njegove nosečnice kar k njemu rodit v Trbovlje, ko prideš rodit ga pokličeš in ti pride naredit porod) tako da so očitno vse punce sigurne vanj in verjamem glede THT in tudi glede mojih rezultatov NS katere je napravil sam.
Veliko pozitivne energije ti želim tebi in tvojemu:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vančo preberi
4.6.2005 7:57:42   
emaa
dr. Jurca, a ne?

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vančo preberi
4.6.2005 9:59:42   
Vanček*
Hvala Julijana,

saj sem že bolj mirna..AC je potekala OK. Do 16h sem bila v bolnici..sedaj pa počivam doma..drugi teden imam stalež..zdravnica je bila zelo prijazna Dr. ki mi je delal AC pa tudi..povedal mi je tudi kaj bomo imeli...ampak izdala vam bom..ko dobim rezultat AC.
Sma si pa to oba zelo želela...no pač ciljala sva na ta spol..:sloncek:.
Pred AC pa mi je še enkrat zmeril glavico v vseh možnih pozicijah...
Ko sem gledala odpusno pismo je pisalo BPD 4,60cm(19/6),AC 15,25cm(20/1),FL 2,93cm(18/5)..AC 1 vbod, 17 ml bistre plodovnice, gibi+, utrip+..
Kdo ve kaj vse to pomeni..
Sem pa jaz zelo pozitiven človek in hvala bogu imam okoli sebe vas na forumu in svoje prijatelje, ki me vedno dvignete ob pravem trenutku..Hvala vam..pravi :angel: ste.

Vančo ;)

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vančo preberi
4.6.2005 13:52:51   
Golobček
Nisem mogla dobro razbrat tega sporočila.Razumela sem nekako takole:da si imela izvid NS 1,4 mm.To je zelo vredu rezultat in te nima kaj skrbeti.Moj je bil precej slabši imela sem 3,0mm in je bila nujno potrebna AC, ki pa mi je pokazala normalnega otročka in sedaj lepo uživam nosečnost.
ALENKA 27t:kuza::kuza:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vančo preberi
4.6.2005 20:28:41   
Vanček*
zsravo alenkab1,

prav si razbrala ja, izvid NS je bil 1,4mm..nato pa me je zdravnik poslal na THT test, zato ker imam 36 let in še nisem upravičena do AC. Po enem tednu so pa me klicali iz LJ da je bil test krvi pri THT pozitiven in da imam zastonj AC, ampak da se moram čimprej spravit ker sem že v 18 tednu in nekaj..
To je to...THT pa je bil 1/130..
No saj bomo videli, jaz vem, pa da bo vse oki doki..

Vančo

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vančo preberi
6.6.2005 8:10:36   
Julijana
Ja emamair res je, a hodiš k njemu!

LP vsem

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?